ویدیو آموزش گام به گام ساخت کاردستی علمی و کاربردی ژنراتور برق خانگی با استفاده از موتور DC و آهنربا دایره‌ای! با رولی‌گامی ببین و بساز…

در این فیلم کاردستی علمی و آموزشی به شما یک روش خلاقانه برای ساخت ژنراتور برق در خانه با استفاده از 2 عدد موتور DC و 3 عدد آهنربا دایره‌ای آموزش می‌دهیم. یادتون نره که از طریق بخش دیدگاه‌ها با ما در ارتباط باشید و اگر دنبال ایده‌های جدید و کاربردی برای ساخت کاردستی خلاقانه هستید، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی ایده جدید و خلاقانه سر بزنید! چون ما هر هفته کلی ایده جذاب در این دسته‌بندی منتشر می‌کنیم.

رولی‌گامی در آپارات: Aparat.com/RoliGami

74 دیدگاه دربارهٔ «آموزش ساخت ژنراتور برق با 3 عدد آهنربا دایره‌ای و 2 عدد موتور DC : کاردستی علمی»

  1. محمد هاشمی

    دوستان عزیز اگه توجه داشته باشند طبق قانونهای اثبات شده ،انرژی نه بوجود می آید نه از بین میرود فقط از حالتی به حالتی دیگر تبدیل میشود،در مدار فوق فقط در حالت ایده ال به اندازه انرژی الکتریکی اولین اتصال موتورها میچرخند و با قطع اتصال موتورها خاموش میشوند،موتور با پنکه فقط یک مصرف کننده است پس انرژی الکتریکی موتور اول چگونه تامین میشود تا به چرخش خود ادامه دهد،اصطکاک چهار بوش دو موتور و وزن و مقاومت الکتریکی سیم پیچهای و وزن هسته های فلزی دو موتور انرژی را به گرما تبدیل میکند،من رشته ام الکترونیک است و سال 67 طرحی دادم و چند سال پیگیر آن بودم ولی هر چه اطلاعاتم بیشتر شد اشتباه بودن طرح بیشتر برایم روشن شد،اینترنت پر از این کلیپها است که فقط برای لایک کردن یا در آمد دیدن کلیپ است،…..

  2. با سلام این اتفاق که ساخته شده برای همه مشخص هست که دروغ چون اگه همچین چیزی بود فراتر از ما که تا الان برای ما همه چیز ساختند میساختن ولی شدن چرخش با مغناطیس اگه طبق علم و دانش مغناطیس که نیاز صد در صد به برق هم میشه وجود داره.ابته منظورم دینام یا ژنراتور نیست.

  3. مجید اکبرپور

    عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت شما و همکاران خوب رولی گامی و همچنین تبریک سال نو
    اول خدمت اون دسته از عزیزان که با صراحت میگن اینکار امکان نداره بگم در طول تاریخ مخترعین زیادی کارهایی انجام دادن که از نظر دیگران و حتی دانشمندان حاضر در اون زمان غیر ممکن بنظر می‌رسید ولی با پشتکار زیاد ممکن شد لطفا اینقدر به قوانین نیوتن و فیزیک نچسبید ما در عصری زندگی می‌کنیم که امکان همه چیز وجود داره یه مثال ساده بزنم مثلا در ۲۰ سال پیش پزشکان تخم مرغ رو برای بیماران قلب مضر می‌دونستن ولی الان پیشنهاد روزی دو عدد آب پزش رو هم میدن و تازه میگن خیلی هم مفیده…
    دوم تشکر می‌کنم از ارائه این پست بسیار ارزشمندتون که می‌تونه جرقه‌ای باشه برای دستیابی به انرژی پاک و بسیار کم هزینه البته نمیگم این کاردستی کاملا و صدرصد کارایی داره اما کاملا ارزش پیگیری و پیشرفت داره…
    بهتون قول میدم که آینده از آن انرژی‌های مغناطیسی خواهد بود
    توسه میکنم که اتفاقا تمرکزتون رو بیشتر روی پروژه‌های کوچک و خانگی قرار بدید چون می‌تونه انسانها رو از وابستگی نجات بده برای مثال همین الان زندگی بسیاری از ما مختل خواهد شد اگه شرکت برق نتونه برق مصرفی منازل رو تامین کنه…
    لطفا بجای داشتن نگاه منفی ایده و طرح بدید هر چند بنظر کاملا عملی نباشد و خواهش می‌کنم که انرژی مثبت بدید…
    همینجا بهتون با صراحت اعلام میکنم آینده انرژی از آن مغناطیس خواهد بود با کمترین هزینه و خطر آلودگی…
    دوستان علاقه‌مند حتما روی آهنرباها و قطبیت و جاذبه و دفع قطبین آهنرباها کار کنن انشالله در آینده‌ای نه چندان دور شاهد طلوع یک انرژی پاک و کم هزینه خواهیم بود…
    تشکر می‌کنم از کلیه دوستانی که با انرژی مثبت موجب رشد و شکوفایی جامعه می‌شوند…

    1. سلام و عرض تبریک سال نو به شما دوست و همراه عزیز رولی‌گامی
      بسیار متشکریم که وقت ارزشمندتان را صرف نگارش نظر مثبت اندیشانه و پر انرژی خویش کردید و با ما به اشتراک گذاشتید…

    2. دوست عزیز درسته در تاریخ اتفاقهایی افتاده و علومی کشف شده که قبل تر ها آن را دور از انتظار میدانسته اند، ولی این خود به خود چرخیدن موتور و تولید انرژی از هیچ مثل حرکت بی دلیل اجسام یا مثلا بالا رفتن به جای افتادن یک تکه سنگ اسن وقتی که رهایش میکنی، شما یه نمونه این مدلی بدون دلیل بیار که سنگی را رها کنی و نیافته و بالا هم نره و ثابت سر جاش بمونه و هیچ علت دیگری هم در اون دخیل نباشه، هر وقت مثال آوردی ما هم این خزعبلات را می‌پذیریم

  4. به عنوان یک مهندس برق و نیروگاه عرض میکنم، چنین کاری در صورت استارت و چرخش اولیه (با انرژی بیرونی مثل چرخاندن با دست) می‌تواند به راه بیفتد اما به دلیل اتلاف انرژی به مرور سرعتش صفر می‌شود. حالا اینکه بعد از چه مدتی صفر بشه بستگی به مقدار آمپر مصرفی بار دارد.

    1. سلام شما که مهندس هستید این مطلب رو نمیدونید که برای چرخش موتور توسط آهنربا باید قطب منعی و مثبت بلافاصله تغییر کند تا چرخش ایجاد شود حتی با دست بچرخونید این امکان وجود نداره که بدلی زمان کوتاهی بخواهد چرخش انجام شود

  5. این شدنیه ولی با این دو تا آرمیچر نهایت یک روز اونم ولتاژی که فقط بتونی یک یا دو تا چراغ دی سی رو باهاش روشن کنی وقتی زغال آرمیچر ها داغ کنه میسوزه و از بین میره ولی در مقیاس بزرگتر و با موتورهای بهتر و با استحکاک کمتر میشه برق با ولتاژ بالا تولید کرد و در جاهایی که به برق دسترسی نیست ازش استفاده کرد واقعا ایده خوبیه و شدنیه

  6. در رابطه با انرژی رایگان هم بگم که:
    در ژنراتورهای بنزینی ۳ کیلووات، میشه بجای موتور بنزینی، از یک الکتروموتور ۷۰۰ وات استفاده کرد(البته باید سیستمِ بنزینی دو جمع و با تعدادی فولی و محورِ جدید جایگزین کرد)، با این کار با مصرف ۷۰۰ وات، شما ۳۰۰۰ وات بدست میارید.
    حالا با خروجیِ ۳۰۰۰وات مجدد میتونید ۴ تا ژنراتور رو فعال کنید. در واقع با مصرف ۰.۷ کیلووات، حدود ۱۲ کیلووات برق دارید.
    در صورتی که بتونید برق ژنراتور اولیه رو در یک باتری ذخیره کنید و برگردونید به موتور ۷۰۰ وات، ممکنه کلا از دریافت برق از شبکه بی نیاز بشید.

    1. شما با اتکای به قانون بقا انرژی چنین موضوعی رو مطرح میفرمایید؟

    2. خوبه خجالت نمی‌کشی. چون در فیزیک اصلی وجود داره که میگه انرژی بوجود نمیاد و از بین نمیره ولی از شکلی به شکل دیگه تبدیل میشه

    3. اصلا همچین خبرهای نیست چون در چرخش و ایجاد آمپر نسیت له اولیه کمتر میشه هر چقدر زور بزنی چنین چیزی جور در نمیاد.

  7. مجتبی قلیان

    سلام.
    من این رو امتحان نکردم، خیلی هم خوشبین نیستم بهش، ولی دوستانی که از اساس نفی میکنند؛
    بچه که بودیم یه نوع دکوری یا اسباب‌بازی فلزی میدیدیم که شبیه یک ژیمناست بوده و روی بارفیکس حرکت میکرده، اساس کارش هم آهنربا بوده و بدون استفاده از انرژیِ بیرونی تا ساعتها تاب میخورد، چندتا آهنربا در مکان مناسب بودن که با جذب و دفعِ اون آدمک یک نوع حرکت بی پایان ایجاد میکردند.
    ضمنا برای دریافت انرژی رایگان در مطلب بعدی میگم

    1. سلام
      مرسی از اینکه با ما همراه هستین…
      دقیقا باهاتون موافقم و چه خاطرات جذابی را از اون دوران برای ما زنده کردین. ما یک چیز مشابه داشتیم که یک پرنده بود که حول یک محور با یکبار چرخوندنش چندین دقیقه میچرخید و آهنربا داشت این وسیله

    2. به نظرم این کار شدنیه، ولی دایمی نخواهد بود و بعد از چند دقیقه اگر نیروی کمکی بهش وارد نشه می ایسته.
      در گذشته که پمپ های برقی برای چاه آب نبود یک سری پمپ های لنگری المانی استفاده می کردیم و آب را از عمق ۵۰ متری هر چند با بازدهی کمتر، می کشیدیم. یک نفر لنگر رو به چرخش در می اورد، حدود یک ساعت کار می کرد.
      هر چند این مورد فرق داره، ولی با انرژی کمکی که هر چند وقت بهش وارد بشه، مدتی به تولید برق ادامه می ده. مثل اسکوتر که حرکت رو راحت تر می کنه و شما مسیر بیشتری رو با انرژی کمتری حرکت می کنید و …

    3. من از اونا میفروختم به دوتا باتری قلمی نیاز داره و خیلی زود مصرف میکنه

  8. هنوز حتی در بهترین آزمایشگاه‌ها نتوانسته اند ژنراتوری بسازند که ضریب بازدهی آن به صد درصد برسد مقداری از انرژی با اصطحکاک از بین میرود و مقداری بخاطر اهمیت بودن سیم پیچهای بصورت گرمایی تلف میشود و نمیتوان یک وات انرژی به موتوری داد و همان یک وات را از او انرژی گرفت

    1. سلام دوست و همراه عزیز رولی‌گامی!
      ممنونیم که از طریق بخش دیدگاه‌ها با ما در ارتباط هستین و نظر و استدلال ارزشمند خود را با ما به اشتراک گذاشتید…

  9. سلام و تبریک سال نو
    ممنون بابت کلیپ و البته حسن اخلاق و ادب و صبر تون در دادن پاسخ به مخاطبان

    1. سلام
      سال نو مبارک باشه، انشاله سالی پر از برکت و سلامتی پیش رو داشته باشید…
      ممنون بابت همراهی شما دوست عزیز که به ما توجه دارید…

  10. محمد مهدی دادجو

    این ایده ای که مطرح شده قابل ساخت هست ولی فقط به شرطی عملی میشه که هیچ اصطکاکی در قسمت شفت موتور ها و ژنراتور ها وجود نداشته باشه و همچنین مقاومت سیم پیج ها هم صفر باشه.
    احتمالا در جهان های موازی که اصطکاک و مقاومت الکتریکی توی فیزیک شون وجود نداشته باشه کار میکنه.
    توصیه میکنم وقت و انرژی و انگیزه بچهه ها رو با این تیتر های زرد از بین نبرید

    1. سلام همراه عزیز رولی‌گامی
      ابتدا از توجه شما دوست گرامی تشکر می‌کنیم. همچنین متشکریم که نظر خود را با ما به اشتراک گذاشتید…
      ما اینجا هیچ تیتر زردی نداریم که نتیجه سبز ندهد چون حوزه کاری ما یک حوزه سرشار از خلاقیت و در راستای رشد خلاقیت و گسترش مهارت‌های فردی است و از اینکه در این زمینه چالش، بحث و گفتگو داشته باشیم خوشحال هم می‌شویم. شاید در لابه‌لای این بحث و تبادل نظرها جرقه‌ای به ذهن یک نفر رسید. همان یک جرقه برای ما کفایت می‌کند…
      دنبال تیتر زرد جایی باید گشت که منجر به بازی با ذهن و روان مردم می‌شود و زندگی روزمره و احساسات آن‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد. ما اینجا فقط بدنبال گسترش خلاقیت و تشویق به انجام کارهای دستی هستیم تا از این طریق شاید بتوانیم لحظه‌ای ذهن همراهان خود را از دغدغه‌های بی‌شمار موجود رهایی دهیم و آنان را مشغول یک فعالیت تجربی مفید کنیم…

    2. سیدعلی اصغر سعیدی

      یا خدا چقدر دیدگاه مهندس الکترونیک😅چرا دوستان مهندس به اندازه آهنرباها و تبدیل انرژی مغناطیسی به مکانیکی و …. توجه نمیکنن🤔چرا میگید از صفر اون آهنرباها انرژی مغناطیسی ندارن😮 .باید اندازه آهنرباها ثابت و قدرتشون از متحرک بیشتر باشه همین ،درکش اینقدرها هم سخت نیست .

      1. ابراهیم

        سلام دوست عزیز
        بد نیست یه کم مطالعه بیشتر داشته باشین و به جای مسخره کردن به حرف متخصصین این حوزه بیشتر توجه کنید. اینکه یک انرژی اولیه یا استارت اولیه که به سیستم داده میشه برای مدت طولانی باقی بمونه و دیر مستهلک بشه یک داستانه اما مطلب دیگه که انرژی رایگان تولید بشه یک داستان دیگه است شما میتونید یک فرفره رو بچرخونید و اگه اصطکاک بسیار ناچیز باشد این فرفره میتونه مثلا ساعتها بچرخه این به معنی تولید انرژی نیست شما یک انرژی اولیه از طریق دست به فرفره وارد کردید بخاطر اصطکاک ناچیز ساعتها طول میکشه تا انرژی اولیه مستهلک بشه و فرفره متوقف بشده. تولید انرژی خودبخودی یعنی شما یک ژول انرژی بدی بعد ۲ ژول انرژی تولید بشه این یعنی اینکه شما فرفره رو چرخوندی چند دقیقه بعد نگاه میکنی نه تنها سرعت کمتر نشده بلکه خود به خود بدون اینکه انرژی دیگه ای بهش اعمال بشه سرعتش بیشتر شده. یا جل الخالق
        تو این کاردستی یک استارت اولیه ( یک انرژی اولیه )به موتور داده میشه و از خروجی این موتور داره انرژی گرفته میشه (یعنی به یک موتور دیگه وصل شده و بصورت دایمی داره اونو داره میچرخونه) خب این تولید انرژی دائمی و خودبخودی محسوب میشه. ضمنا سیستم‌های مغناطیسی بسته نمی‌توانند بدون یک منبع انرژی خارجی، کار دائمی انجام دهند.اگر آهن‌رباها را یک‌بار به هم نزدیک کنید و از نیروی جذبشان برای حرکت دادن چیزی استفاده کنید، دیگر انرژی‌ای برای استفاده مجدد باقی نمی‌ماند، مگر اینکه دوباره آن‌ها را از هم جدا کنید (که خودش نیاز به انرژی دارد).

        1. ممنون از همراهی، صبر و حوصله شما همراه گرامی رولی‌گامی که استدلال‌های خودتان را با ما در میان گذاشتید…

  11. افشین بخشی

    بعنوان مهندس الکترونیک و دیدن دانشجویان بسیاری
    که رو این طرح ها کار کردن و همچنین در سایت معتبر eca بسیاری روی این موارد تحقیق کردن تا الان بایستگی
    انرژی زیر سئوال نرفته و استخراج انرژی از صفر ممکن‌ نشده…در تمام ساخته های اینترنتی نوعی فریب بکار رفته
    که برای اثباتش خود بنده در سایت eca انجام دادم که
    دانشجویان و حتی مهندسان زبر دست رو سر کار گذاشت.

  12. ابراهیم

    موقعی که مقطع راهنمایی درس میخوندم محور موتورهای dc کوچیک رو با دست میچرخوندم بعد یک LED به سیمهای موتور وصل میکردم و ال ای دی رو روشن میکردم بعد کلی با ذوق میگفتم اخ جون یه چیزی اختراع کردم حالا کافیه سیمهاشو به یک موتور دیگه وصل کنم تا اونو بچرخونم بعدشم یه تسمه بندازم به دوسر پولی های موتورها ( قرقره های موتورها) و دیگه بصورت اتومات موتورها شروع به چرخش کنن که مدتی اینطوری سرکار بودیم بعدها که رفتیم دبیرستانو بعدشم رشته الکترونیک و …. یه کم شیر فهم شدیم که زهی خیال باطل! یاد کیمیاگری افتادم که قرنها بعضی شیمی دانها سرکار بودن و می خواستن مسو تبدیل به طلا کنن.اما واقعیت چیز دیگه ایه. ادیسون بدبخت خودشو زجر کش کرد یه لامپی ساخت که فقط ۵ درصد از انرژی الکتریکی رو تبدیل به انرژی نورانی میکرد ۹۵ تای دیگه تبدیل به حرارت میشد. یعنی ۱۰۰ تا میداد ۵ تا میگرفت بقیه اش حیف و میل میشد. حالا دور و زمونه عجیبی شده ۵ تا میده ۱۰۰ میگیره خخخ

  13. ابراهیم

    سلام وقت شما بخیر
    یک قانون ساده فیزیک اما کاربردی وجود داره که میگه انرژی خود به خود تولید نمیشه بلکه از صورتی به صورت دیگه تبدیل میشه. کسی حتی فیزیک دبیرستان هم نخونده باشه میتونه به راحتی تشخیص بده که اینکار عملی نیست. برادر من اگه با یک استارت اولیه و بدون صرف یک انرژی دیگه میشد برق تولید کرد که دیگه توربین ابی و توربین بادی و موتور دیزلی و بنزینی که با سوزوندن سوخت، محور ژنراتور را می چرخونه دیگه اینهمه به قول مسئولین ناترازی انرژی وجود نداشت. الان اینکار داره برق رایگان تولید میکنه دم اون سازندش گرم که مرزهای علم رو جابجا کرد.

  14. چی بگم قابل قبول نیست.اگه اینجوری میشد تولید برق کرد که دیگه مشکل برق نداشتیم

  15. بهزاد رایان

    هرچند از عملی بودن این ایده مطمئن نیستم ولی ایده جالبی بود و امتحان خواهم کرد. ضمنا جواب های مؤدبانه و منطقی شما در پاسخ به انتقادها خوب و آموزنده بود متشکرم

    1. سلام بهزاد عزیز
      ما به حضور و توجه تک تک شما همراهان عزیز افتخار می‌کنیم و همیشه تلاش می‌کنیم لایق این توجه شما باشیم.

      1. اگر این ایده عملی باشد چرا تا حالا هیچ کشور پیشرفته ای آنرا پیگیری یا عملی نکرده ؟

        1. مرسی از همراهی شما دوست عزیز و گرامی، شاید در ابعاد وسیع و برای ولتاژ‌های بالا این روش محدودیت‌ها تکنولوژیکی خاص خودش را داشته باشد که هنوز به راه حل مناسبی برای آن‌ها اندیشیده نشده باشد…

  16. طبق قانون پایستگی انرژی چنین چیزی ممکن نیست !
    برای قانون پایستگی انرژی هیچ استثنایی وجود نداره .
    اگه امکان داشت الان قطعی برق نداشتیم !

      1. مهدی ملکیها

        طبق قوانین فیزیک امکانش نیست اگر شما این موضوع را الان می بینید که امکان دارد من با دو آرمیچر اینکار را انجام دادم که ولتاژی دریافت نکردم که امکان دارد بخاطر نوع آرمیچر باشد، درصورتی که ولتاژی هم باشد بایدdc را به AC تبدیل کرد هنگامی که زیر بار می رود تحمل فشار ندارد و بدون نتیجه .

        1. مرسی از همراهی شما دوست عزیز و نظر ارزشمندتان، این ویدیو ساخته ما نیست و از منابع خارجی در رولی‌گامی بازنشر شده است. ممنونیم که نکات ارزشمند از تجربیات خود را با ما به اشتراک گذاشتین…

          1. من والا هیچ چیزی در مورد فیزیک و علمی و اینا نمیدونما چون در واقیعت من 9 ساله هستم ولی اگه یه بچه ی 2 ساله هم بهش نگاه کنه میگه کار نمیکنه ولی بع هر حال ممنون از رولی گامی.

            پانیذ عربپور ، بسکتبالیست

        2. با سلام امکان نداره مثل این است که یک سد از بالا دست پراز آب باشه و سد دیگری پایین تر مثلا صد متر و از اب سد بالا با ژنراتور برق بگیریم و دوباره با مصرف همین برق آب را پمپاژ کنیم سد بالایی که اگر انرژی اصطکاک پمپ و مقدار کمی از برق که در مدار هدر میره را درنظر نگیریم نهایت ۱۰۰ درصد انرژی تولید شده صرف پمپاژ اب بشه فقط یک دور تسلسل تبدیل انرژی پتانسیل آب سد بالا مصرف پمپاژ از سد پایین می گردد که هیچ وقت برق اضافه تولید نمیشه بلکه مقداری از آن صرف اصطکاک پمپ و مقداری هم در سیم ها به هدر می رود و پس از مدتی این چرخه کار تمام می شود و آب در سد پایین جمع می شود این کار در دوتا سد درجاده چالوس دیده ام وفقط برای ذخیره آب و انرژی در مواقعی که برق مازاد باشد پمپاژ می کنند سد بالایی و هروقت پیک برق و مصرف زیاد باشد بوسیله آب ذخیره درسد بالایی و ژنراتور برق تولید شده و به شبکه برق سراسری وصل میکنن البته یک راهکار هست برای ذخیره انرژی

  17. این شدنی نیست … چوندبازده هیچ ماشینی ۱۰۰ نیست .
    اون انرژی اولیه که به موتور داده میشه بخیر داخل موتور تلف میشه و دوباره بخشیش داخل اون یکی متور تلف میشه و دوباره به متور اول بر میگرده و به همین صورت ادامه پیدا میکنه تا از حرکت می ایستد.
    این نهایت خیلی کار کنه یه مدت میچرخه بعد از حرکت می ایستد.

    1. مرسی از همراهی شما…
      شاید تا این لحظه جو نظرات این ویدیو چالشی بنظر برسه و این بنظر ما عالیه چون هدف از انتشار این ویدیوها در رولی‌گامی این هست که با هم تبادل تجربه و دانش کنیم و در این بین قطعا نکات آموزنده‌ای هم وجود داره که ممکن تبدیل بشه به جرقه‌هایی برای آینده…

  18. با سلام، کاملا درسته، فقط چند تا مسئله، اول اینکه، قطب های آهن ربای دو طرف باید درست نصب بشه. و بعد اینکه برای شروع کار آهن ربای وسط نیاز به تحریک داره… در کل عالی….

    1. سلام، مرسی از همراهی شما دوست عزیز
      دقیقا بنظر من هم باید این نکته‌ای که فرمودین مورد توجه قرار بگیره

    2. مجتبی تقی زاده

      دقیقا امکانش هست دوستانی که میگن ممکن نیست دوتا ارمیچر رو پشت به پشت هم بچسبونن جوری که پایه هاشون بهم بچسبه کافیه یکی از ارمیچرها رو با دست بچرخونن اون یکی هم میچرخه یعنی بهش انرژی میرسونه دقیقا این ویدیو هم داره همین کارو میکنه ما برای تست ارمیچر زمانی که باطری نداشتیم اینکارو میکردیم

  19. دوست عزیز این کار شدنی نیست تست کنید بعد بفرمایید برای چرخش و تداوم چرخش دو اهن ربا، انرژی به عنوان محرک لازم هست ک اگه نباشه حرکتی هم نخواهد بود این یه اصل قطعی هست در حقیقت این از ویدیوهایی بی اساس با هدف کسب درامد هست و هر ادم مطلعی میدونه ک ممکن نیست شک نکنید ک از نقطه ای مخفی ارمیجر متصل به برق هست از صفر اتفاقی نخواهد افتاد حرکت بدون محرک مگه میشه نیروی مغناطیس ک فرمودید نیاز به محرک داره تا دو قطب اهنربا به هم رسیده همدیگر رو دفع کرده و چرخش ادامه پیدا کنه.

    1. سلام
      مرسی از اینکه با ما همراه هستین

      چون خودم اینکار را بصورت عملی انجام ندادم نمیتونم بگم قطعا کار میکنه یا نه، ولی دوستانی که ابزارهای لازم رو دارند میتونن تست کنند و نتیجه را به ما در همین پست خبر بدن…

      ولی حتی اگر این ایده را فیک در نظر بگیریم، باز هم بنظر من کاملا آزمایش کردنش بی ضرر هست و بسیار میتونه تجربه آفرین باشه در حوزه مغناطیس برای کودکان و هر فرد علاقمند دیگری…

      شما همین الان کامنت‌های زیر این پست را ببینید که چه میزان تبادل دانش در آن صورت گرفته…

      1. مهدی ملکیها

        پس لااقل خودتان زحمت می کشیدید انجام می دادید؛ می‌دانستم خودتان انجام نداده اید همان کامنت را هم نمی گذاشتم
        تشکر خسته هم نباشید😂😂😂

        1. خیر ما انجام ندادیم و از منابع خارجی برای شما در وب‌سایت باز نشر کردیم. اما شما که انجام دادید بر طبق پیام قبلیتون، خیلی خوشحال میشم یک فیلم از آزمایشی که انجام دادید تهیه کنید و برای ما بفرستید و توضیحاتتون را روی فیلم ذکر کنید…
          فقط در انتها از شما یک سوال دارم؛ در حال حاضر پلتفرم‌های تصویری بسیاری از جمله معروف‌های داخلی مثل فیلیمو و… همچنین سایت‌های پخش فیلم و سریال زیادی از قبیل آپ‌تی‌وی وجود دارند که هر روزه کلی مخاطب به آنها مراجعه میکند و فیلم و سریال‌های ارسالی آنها را تماشا می‌کنند که در بسیاری از موارد شامل محتوای دلهره‌آور و حتی خشونت آمیز نیز هستند… میخواستم بدونم آیا همه این پلتفرم‌ها و سایت‌ها، فیلم و سریال‌هایی که منتشر می‌کنند را خودشان تولید کرده و ساخته‌اند؟! که اینقدر انتشار یک کاردستی از منابع خارجی برای شما ناخوشایند است؟! بیایید با هم کمی مهربان‌تر باشیم…
          در نهایت از اینکه با ما همراه هستین تشکر می‌کنم و امیدوارم مطالب ما در آینده بیشتر مورد پسند شما قرار بگیرد…

    1. سلام، ممنون از اینکه با ما همراه هستید…
      این کاردستی کاملا علمی و عملی هست و تکنولوژی خیلی فراتر از اینها رفته و این چیزی هست که سال‌ها پیش کشف شده که تبدیل انرژی مغناطیسی به مکانیکی و سپس از طریق دینام به انرژی الکتریکی است…

        1. سلام، مرسی از اینکه با رولی‌گامی همراه هستید. تبدیل انرژی مغناطیس به مکانیکی و سپس الکتریکی تناقضی با قانون پایستگی انرژی ندارد. البته ناگفته نماند که تنظیم بخشی که در آن 3 آهنربا دایره‌ای قرار گرفته‌اند و ایجاد یک میدان مغناطیسی دقیق، بسیار در نتیجه این آزمایش علمی موثر خواهد بود و امتحانش بی ضرر…

  20. امکان نداره خواهشمندم اینطور چیزهای غیر علمی و غیر کاربردی را نگذارید. طبق نظر اینشتین امکان نداره

    1. سلام، مرسی از اینکه با ما همراه هستین…
      ممنون میشم بفرمایید کدوم نظریه اینشتین را دقیقا می‌فرمایید؟ چون نظریات مختلفی دارد…

    1. امپراطور

      واقعا که ،نکنید این کارو ،عملا این کار غیر ممکنه و امکان پذیر نیست،هرکس باور نداره خودش هزینه کنه و ببینه ،اون دوتا آهنربای ثابت کنار باید مدام تغییر قطب بدن تا باعث چرخش آهنربای وسط بشه،واینکه قانون کلی انرژی ،ما انرژی رایگان یا فری نداریم برای تولید یک انرژی مثلاً برق باید یک انرژی دیگه صرف بشه مثلاً مکانیکی یا سوخت یا باد و …و اینکه همیشه انرژی تولید شده از انرژی بکار رفته کمترست چون مقداری بخاطر اصطکاک که هرگز صفر نمیشه تبدیل به گرما میشه،دراخر اگر دوست دارین خودتون امتحان کنید ،ولی مطمئن باشید اگر شدنی بود الان داخل بازار پرسود از لامپهای بدون نیاز برق که با دوتا ارمیچرو آهنربا کار میکرد و تو دنیا هم اینقدر جنگ سر انرژی نبود ،یاحق

      1. سلام، مرسی از اینکه با ما همراه هستین. این یک مبحث علمی هست و فرآیند تبدیل نیروی مغناطیسی به مکانیکی و سپس تبدیل آن به انرژی الکتریکی توسط دینام (موتور DC) صورت گرفته است. اما در مورد استدلالی که بیان کردین، ممنون می‌شوم جواب سوال زیر را بدهید:
        پس چرا وقتی دو قطب یکسان آهنربا را به هم نزدیک می‌کنیم از هم دور می‌شوند؟
        آیا این نیروی میدان مغناطیسی نیست که در این فرایند (دور شدن قطب‌های یکسان) مصرف می‌شود و منجر به حرکت کردن آهنرباها و دور شدن آن‌ها از هم می‌شود؟!

        1. امپراطور

          چرا انرژی مغناطیس صرف میشود و باعث یه نیم دور چرخش میشود ،همانطور که در بالا توضیح دادم برای تکرار چرخش دو آهنربای کناری باید تغییر قطبیت بدهند و برای آن کار نیز باید عامل و نیرویی دخیل باشد که در اینجا وجود ندارد ،پس عملا چرخیدن متوقف میشود

          1. سلام
            بسیار از اینکه با ما همراه هستین مسروریم…
            دوستانی که این مورد رو بصورت عملی انجام دادن و تست کردن بهتر میتونن جواب بدن، شاید نظر شما درست باشه…
            شما می‌توانید ویدیوهای خودتون در مورد آزمایش عملکرد این ایده را برای ما ارسال کنید…

          2. محمد رضا

            با یه باد شدید کولر یا چیز دیگری پنکه کوچک رو به حرکت در میاره و ما نمی‌بینیم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *