شیرینی خشک مجلسی مکعبی شکل با روکش شکلات سفید و تیره و مغز گردو

این شیرینی‌های مکعبی گردویی با ظاهری دلفریب و طعمی بی‌نظیر، انتخابی عالی برای پذیرایی‌های خاص در مراسماتی مانند دورهمی شب یلدا و عید نوروز هستند. خمیر لطیف و کره‌ای این شیرینی با استفاده از زرده تخم‌مرغ، کره و آرد تهیه می‌شود که بافتی ترد و در دهان آب‌شو به آن می‌بخشد. برای ایجاد طعمی چند لایه و جذاب، دیواره‌های شیرینی پس از پخت به مربای زردآلو آغشته شده و در خرده‌های بادام زمینی غلتانده می‌شوند. در نهایت، سطح رویی با طرحی زیبا از شکلات سفید و تلخ و یک مغز گردوی کامل تزیین می‌شود تا یک اثر هنری خوشمزه خلق شود.



مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی مجلسی:

① کره 150 گرم
② پودر شکر 80 گرم
③ روغن 2 قاشق غذاخوری
④ زرده تخم مرغ 2 عدد
⑤ شکر وانیلی 8 گرم
⑥ نمک یک پینچ
⑦ بیکینگ پودر 1 گرم
⑧ آرد همه کاره 350 گرم
⑨ پودر کاکائو 5 گرم


مواد لازم برای روکش و تزیین:

① شکلات سفید
② شکلات تلخ
③ مربای زردآلو
④ بادام زمینی
⑤ گردو


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *