اگر به دنبال یک طعم جدید و هیجانانگیز برای پخت گوشت هستید، ترکیب استیک گوساله با سس انار را امتحان کنید. ترشی و ملس بودن انار در کنار بافت لذیذ گوشت گوساله، هارمونی طعم فوقالعادهای ایجاد میکند که آن را به گزینهای عالی برای شامهای خاص، مهمانیهای رسمی و بهویژه شب یلدا تبدیل میکند. در این دستور پخت، یاد میگیرید چگونه گوشت را نرم و آبدار طبخ کنید. در ادامه ویدیو آموزش طرز تهیه استیک گوساله با سس انار مخصوص را تقدیم نگاه شما عزیزان میکنیم.
مواد لازم برای تهیه استیک خانگی خوشمزه:
① استیک گوساله 3 عدد (حدود 400 گرم)
② نمک 1 قاشق چایخوری
③ فلفل سیاه به مقدار لازم
④ روغن گیاهی 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس انار مخصوص:
① آب انار 120 میلی لیتر
② عسل 1 قاشق چایخوری
③ سرکه بالزامیک 1 قاشق چایخوری
④ کره 1 قاشق چایخوری
⑤ نمک
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





