نان‌های پنیری طلایی با مغز پنیر کشدار و خرد کرامبل روی سینی فر

در این ویدیو آموزش آشپزی، طرز تهیه یک نان پنیری فوق العاده خوشمزه و آسان را تماشا می‌کنی؛ از فعال‌سازی مایه‌خمیر و ورز دادن خمیر نرم و کشسان تا استراحت کوتاه، فرم‌دهی حلقه‌ای، پر کردن با فیلینگ پنیری کرمی، رومال براق و پخت طلایی در فر خانگی. همه اینها بصورت کاملا مرحله‌به‌مرحله نشان داده می‌شود تا بدون مهارت تخصصی، نانی عطردار و مغزدار برای صبحانه یا عصرانه آماده کنی. برای دیدن قوام صحیح خمیر، نحوه چیدمان کرامبل و دمای دقیق پخت، ویدیو طرز تهیه آن را تماشا کن و طعم شگفت‌انگیز این نان گرم پنیری را درکنار خانواده تجربه کن!



مواد لازم و طرز تهیه نان پنیری:

— برای خمیر:
1. شیر ولرم: ۱۸۰ میلی‌لیتر
2. شکر: ۳۵ گرم
3. مخمر: ۵ گرم
4. سفیده تخم‌مرغ: ۲ عدد
5. عسل: ۲۰ گرم
6. کره نرم: ۵۰ گرم
7. نمک: ½ قاشق چای‌خوری
8. آرد: حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم

— برای کرم پنیری داخل نان:
1. پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
2. شکر: ۳۵ گرم
3. تخم‌مرغ: ۱ عدد

— برای رویه شیرینی:
1. آرد: ۵۰ گرم
2. پودر شکر: ۲۰ گرم
3. کره سرد: ۳۰ گرم

— برای رومال قبل از پخت:
1. تخم‌مرغ: ۱ عدد
2. شیر: ۱ قاشق غذاخوری


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *