آموزش ویدیویی 2 روش صحیح گرفتن پیچر شیر برای لاته آرت | با این تکنیک‌ها میکروفوم حرفه‌ای بسازید و طرح‌های بی‌نقص خلق کنید.

۲ روش صحیح گرفتن پیچر شیر برای لاته آرت می‌تواند تفاوت بین یک فنجان معمولی و یک اثر هنری روی قهوه را رقم بزند. در این آموزش کوتاه و کاربردی، با یک ویدیو مرحله به مرحله یاد می‌گیرید چگونه پیچر را در زاویه و موقعیت درست نگه دارید تا میکروفوم یکدست و ایده‌آل برای طرح‌های لاته آرت بسازید.


سوالات متداول:

1. چرا نحوه گرفتن پیچر شیر برای لاته آرت مهم است؟
زاویه و موقعیت پیچر روی کیفیت میکروفوم و اجرای طرح تأثیر مستقیم دارد.

2. آیا این آموزش برای مبتدی‌ها مناسب است؟
بله، این تکنیک‌ها به صورت ساده و مرحله‌به‌مرحله توضیح داده شده‌اند.

3. چه نوع پیچر شیری برای لاته آرت بهتر است؟
پیچر استیل با دهانه باریک بهترین کنترل را در ریختن شیر فراهم می‌کند.


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولی‌گامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

رولی‌گامی در آپارات: Aparat.com/RoliGami

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *