هیچ چیز لذتبخشتر از پیچیدن عطر نان تازه و ادویههای گرم در فضای خانه نیست، به خصوص وقتی پای یک بافت نرم و ابریشمی در میان باشد. برای درست کردن این نانهای زیبا که شبیه کلافهای طلایی هستند، به مقداری آرد نول، شیر ولرم، کمی شکر، خمیرمایه فوری، یک تخممرغ، روغن مایع و کمی نشاسته ذرت (راز نرمی نان) نیاز دارید. مواد میانی هم ترکیبی جادویی از کره نرم، شکر و پودر دارچین است. ما در رولیگامی دقیقترین طرز تهیه نان دارچینی را برای شما آماده کردهایم تا حتی اگر مبتدی هستید، بتوانید این نانهای حجیم و خوشرنگ را با ظاهری قنادیپسند در فر خانگی خود بپزید و از طعم بینظیر آن کنار چای لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه نان دارچینی خانگی:
۱. شیر ولرم ۲۰۰ میلیلیتر
۲. شکر ۴۵ گرم
۳. خمیرمایه ۴ گرم
۴. نشاسته ذرت ۲۰ گرم
۵. تخممرغ یک عدد
۶. روغن مایع ۸۵ میلیلیتر
۷. آرد ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم
۸. نمک ۴ گرم
مواد لازم بخش میانی:
۱. کره نرم ۵۰ گرم
۲. شکر ۳۰ گرم
۳. پودر دارچین یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رومال:
۱. تخممرغ یک عدد
۲. شیر یک قاشق غذاخوری
نکات پخت:
۱. دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد
۲. زمان پخت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





