فراموش کنید هر چیزی که درباره تست فرانسوی میدانستید! در این دستور پخت، به شما راز تهیه یک تست فرانسوی نرم و خوشمزه تر از کیک را آموزش میدهیم. با این روش، نان تست شما به یک دسر لطیف با مغزی کاستاردی و رویهای کاراملی تبدیل میشود که برای یک صبحانه ویژه یا یک عصرانه لاکچری بینظیر است. آماده شوید تا طعم واقعی فرنچ تست را بچشید!
مواد لازم برای تهیه تست فرانسوی:
1️⃣ ۲ عدد تخممرغ تازه
2️⃣ ۶۰ میلیلیتر شیر (ولرم یا با دمای محیط)
3️⃣ ۱ قاشق غذاخوری شکر سفید
4️⃣ ¼ قاشق چایخوری دارچین آسیابشده (برای عطر فوقالعاده)
5️⃣ یک پَر نمک
6️⃣ ۲ برش نان تست یا حجیم (میتونی لبهها رو ببُری تا نرمتر بشه)
7️⃣ ۱ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
8️⃣ شیره افرا یا عسل برای سرو نهایی
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





