دسر تیرامیسو بلوبری در ظرف شیشه‌ای مستطیلی با لایه‌های بیسکویت، کرم پنیری، سس بلوبری و تزئین شده با بلوبری تازه و برگ نعنا.

اگر به دنبال یک دسر شیک، خوشمزه و متفاوت هستید که بدون نیاز به فر آماده شود، تیرامیسو بلوبری بهترین انتخاب است. این نسخه مدرن و میوه‌ای از تیرامیسوی کلاسیک، با ترکیب رویایی کرم پنیری لطیف، طعم ترش و شیرین بلوبری و بیسکویت‌های نرم، یک دسر یخچالی بی‌نظیر برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های شما خواهد بود. در این ویدیو، ما به شما طرز تهیه این دسر مجلسی را به سادگی آموزش می‌دهیم، تا به آسانی تیرامیسو بلوبری را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید. از شما دعوت می‌کنیم ویدیو زیر را تماشا کنید…



مواد لازم و طرز تهیه تیرامیسو بلوبری:

1️⃣ بلوبری تازه یا یخ‌زده: ۱۵۰ گرم
2️⃣ شکر سفید: ۲۰۰ گرم
3️⃣ آب: ۲۰۰ میلی‌لیتر
4️⃣ آب لیمو تازه: از ۱ عدد
5️⃣ شیر تغلیظ‌شده: ۲۰ گرم
6️⃣ نشاسته ذرت: ۵۰ گرم
7️⃣ خامه فرم‌گرفته یا خامه قنادی: ۴۰۰ میلی‌لیتر
8️⃣ بیسکویت تیرامیسو (لیدی‌فینگر): به مقدار لازم


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *