نمای نزدیک از یک کاسه سفید پر از ترشی بندری اصل خانگی، شامل تکه‌های گل کلم، هویج، بادمجان و فلفل در سس غلیظ و قرمز رنگ.

ترشی بندری یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین ترشی‌های مخلوط ایرانی است که با طعم تند و تیز و عطر ادویه‌های خاصش شناخته می‌شود. خیلی‌ها دوست دارند این ترشی را در خانه درست کنند اما به طعم اصیل بازاری آن نمی‌رسند. در این ویدیو، ما به شما یاد می‌دهیم چطور یک ترشی بندری اصل و جاافتاده درست مثل ترشی‌های آماده تهیه کنید و تمام فوت و فن‌های یک ترشی عالی را به شما آموزش می‌دهیم.



مواد لازم برای تهیه ترشی بندری اصل:

1. گل کلم یک عدد متوسط
2. بادمجان 2 عدد
3. هویج 3 عدد
4. سیر 4 تا 5 حبه
5. فلفل سبز تند 2 عدد
6. گوجه فرنگی رسیده و آبدار 1 کیلو
7. سرکه حدود دو لیوان
8. تمر هندی 50 گرم
9. فلفل قرمز: نوک قاشق چایخوری
10. زردچوبه: نصف قاشق غذاخوری
11. نمک و پودر گشنیز، سیاهدانه: هر کدام یک قاشق غذاخوری


نکات طرز تهیه ترشی بندری اصل:

۱. حتما تمام مواد رو بعد از شستن روی یک دستمال پهن کنید تا آبشون خشک بشه.
۲. ترشی رو بعد خنک شدن داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در جای خنک مثل انباری یا یخچال نگهداری کنید.
۳. اگر تمر هندی ندارید، می‌تونید نریزید، ولی خیلی خوشمزش میکنه.
۴. مقدار نمک ترشی رو در آخر بچشید اگر کم بود نمک بیشتری اضافه کنید.
۵. تندی این ترشی به خودتون بستگی داره می‌تونید مقدار فلفل و سیر را کم و زیاد کنید.
۶. اگر سرکه ترشی بنظرتون کم هست، می‌تونید بیشتر بریزید.
۷. می‌تونید از سرکه سفید، قرمز و یا سرکه سیب برای تهیه این ترشی خوشمزه استفاده کنید.


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: آموزش آشپزی چاشنی

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *