تکه‌های مرغ سرخ شده با پوست طلایی در سس قارچ خامه‌ای غلیظ که با جعفری تازه تزئین شده و در ماهیتابه در حال پخت است.

اگر به دنبال یک غذای شیک و در عین حال ساده برای مهمانی یا یک شام ویژه هستید، طرز تهیه مرغ با سس قارچ خامه‌ای به سبک فرانسوی، بهترین انتخاب برای شما است. ترکیبی رویایی از مرغ آبدار با پوست برشته، سسی لطیف و مخملی و عطر بی‌نظیر قارچ که تجربه‌ای مانند غذا خوردن در بهترین رستوران‌ها را برای شما به ارمغان می‌آورد. این خوراک خوشمزه را می‌توانید به راحتی در خانه آماده کنید.



مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ خوشمزه:

1️⃣ مرغ تکه‌ شده – ۸۰۰ گرم (ران یا سینه، با پوست برای طعم بهتر)
2️⃣ قارچ تازه – ۲۰۰ گرم (اسلایس‌شده)
3️⃣ پیاز – ۱ عدد متوسط (ریز خرد شده)
4️⃣ کره – ۲ قاشق غذاخوری
5️⃣ آرد سفید – ۱ قاشق غذاخوری (برای غلیظ کردن سس)
6️⃣ آب مرغ – ۲ پیمانه (حدود ۴۸۰ میلی‌لیتر)
7️⃣ خامه – ½ پیمانه (حدود ۱۲۰ میلی‌لیتر)
8️⃣ نمک – ۱ قاشق چای‌خوری (یا به مقدار لازم)
9️⃣ فلفل سیاه تازه آسیاب شده – ½ قاشق چای‌خوری


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *