مراحل تهیه استیک سیب زمینی سوخاری شامل برش خمیر، سرخ کردن در روغن و سرو با سس کچاپ و مایونز

سیب زمینی سرخ‌کرده همیشه سلطان میان‌وعده‌ها بوده، اما اگر می‌خواهید همان طعم را با ظاهری جذاب‌تر و بافتی متفاوت تجربه کنید، “استیک سیب زمینی” بهترین انتخاب است. این برش‌های مدادی شکل که از ترکیب پوره سیب‌زمینی و نشاسته تهیه می‌شوند، بیرونشان فوق‌العاده ترد و شکننده و داخلشان نرم و پنبه‌ای است. بر خلاف سیب‌زمینی‌های معمولی که روغن زیادی جذب می‌کنند، این روش پخت باعث می‌شود اسنکی سالم‌تر و مجلسی‌تر داشته باشید. در این آموزش یاد می‌گیرید چطور با کمترین هزینه، یک بشقاب فینگر فود رستورانی برای دورهمی‌ها آماده کنید.



اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *