بشقاب حاوی فیله‌های سینه مرغ سرخ‌شده و براق با تزیین پیازچه خرد شده

بزرگترین چالش پخت سینه مرغ، خشک و سفت شدن آن است، اما با این دستور پخت جادویی، این مشکل برای همیشه حل می‌شود. ما به شما یاد می‌دهیم چطور با تکنیک درست سرخ کردن و یک سس ساده، فیله‌های مرغ را طوری بپزید که بافت آن در دهان آب شود. این خوراک سریع و لذیذ، گزینه‌ای عالی برای یک شام پروتئینی و سالم است که طعمی شبیه به غذاهای گران‌قیمت رستورانی دارد.



مواد لازم برای تهیه سینه مرغ طعم‌دار:

۱. سینه‌مرغ – ۳۰۰ گرم
۲. نشاسته ذرت – ۱ قاشق غذاخوری
۳. سس سویا – ۳ قاشق غذاخوری
۴. سرکه برنج – ۱ قاشق غذاخوری
۵. فلفل سیاه
۶. سیر – ۳ حبه


نکات پخت:

۱. اجازه دهید ۱۵ دقیقه مزه‌دار شود.
۲. در حرارت ملایم، هر طرف را ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *