سیب‌زمینی تنوری شکم‌پر شده با پنیر پیتزا و تکه‌های بیکن سرخ‌شده و سبزیجات معطر

اگر به دنبال یک شام ساده اما فوق‌العاده خوشمزه هستید که ظاهرش شبیه غذاهای رستورانی باشد، یادگیری روش طرز تهیه سیب‌زمینی تنوری شکم‌پر، بهترین گزینه برای شماست. سیب‌زمینی تنوری شکم‌پر یا همان “جکت پوتیتو” (Jacket Potato)، با پوست ترد نمکی و مغز نرم و کره‌ای که با پنیر و بیکن برشته ترکیب شده، طعمی بهشتی دارد. در این آموزش ویدیویی یاد می‌گیرید چطور بدون کثیف‌کاری زیاد و تنها با چند قلم مواد در دسترس، یک وعده غذایی سیرکننده و هیجان‌انگیز درست کنید.



مواد لازم برای تهیه سیب‌زمینی تنوری شکم‌پر:

۱. سیب‌زمینی – ۶۰۰ گرم
۲. سیب‌زمینی‌ها را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید.
۳. بیکن – ۲۰۰ گرم
۴. روغن گیاهی
۵. کره
۶. نمک
۷. فلفل سیاه
۸. موزارلا


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *