پاستا پنه آلفردو یکی از محبوبترین غذاهای ایتالیایی در منوی رستورانهاست، اما درست کردن یک سس آلفردو که نه خیلی رقیق باشد و نه ببرد، فوتوفنهای خاص خودش را دارد. در این آموزش ویدیویی، سریعترین و خوشمزهترین روش پخت پاستا با مرغ و قارچ را یاد میگیرید که طعم خامه، سیر و پنیر در آن به تعادلی بینظیر رسیده است؛ یک غذای فوری و لاکچری که دقیقاً طعم نمونههای حرفهای را میدهد.
مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو خوشمزه:
1. پاستا (به دلخواه: پنه، فرآفله، اسپاگتی و…) : 300 گرم
2. سینه مرغ: 400 گرم
3. قارچ: 300 گرم
4. سیر: 10 حبه کوچک
5. جعفری تازه خرد شده: به دلخواه
6. شیر: 2 پیمانه
7. خامه صبحانه: 3 قاشق غذاخوری
8. پنیر پارمزان یا موزارلا: به مقدار دلخواه(200گرم)
9. کره: 50 گرم
10. آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
11. روغن: 4 قاشق غذاخوری
12. نمک: به مقدار لازم
13. پودر آویشن: 1 قاشق چایخوری
14. فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با مهدیس





