وقتی صحبت از یک شام سریع اما لوکس میشود، هیچ چیز جای پاستا با سس سفید و تکههای ژامبون را نمیگیرد. اما چرا پاستاهای خانگی معمولاً خشک میشوند یا سس آنها میبُرد؟ راز اصلی در زمان اضافه کردن خامه و نوع تفت دادن ژامبون است. در این دستور پخت، یاد میگیرید چگونه با مواد اولیه ساده، پاستایی درست کنید که سس آن مخملی و چسبنده است و طعم دودی ژامبون را به خوبی جذب کرده است.
مواد لازم برای تهیه پاستا خوشمزه:
۱. پاستا (اسپاگتی یا پنه) – ۲۰۰ گرم
۲. خامه پختوپز – ۲۰۰ میلیلیتر
۳. کره – ۲ قاشق غذاخوری
۴. سیر خردشده – ۲ تا ۳ حبه
۵. پنیر رندهشده – به دلخواه
۶. نمک و فلفل – به مقدار لازم
۷. ادویهی دلخواه (آویشن، اورگانو)
طرز تهیه پاستا با سس خامه و ژامبون:
۱. پاستا رو بپز.
۲. توی تابه کره و سیر رو تفت بده.
۳. خامه و ادویه رو اضافه کن، هم بزن تا سس غلیظ بشه.
۴. پاستای پخته رو با سس مخلوط کن.
۵. پنیر بریز و سرو کن — تمام!
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





