مراحل پخت املت هندی خوشمزه شامل کاسه مایه تخم‌مرغ و سبزیجات و نان‌های املت سرخ‌شده و تاشده در بشقاب

خداحافظی با نیمرو و املت گوجه تکراری! اگر احساس می‌کنید میز صبحانه‌تان یکنواخت شده و دنبال طعم‌های جدید و هیجان‌انگیز هستید، وقت آن است که به هندوستان سفر کنیم. املت هندی یا همان املت ماسالا، ترکیبی جادویی از تخم‌مرغ، سبزیجات تازه و ادویه‌های معطر است که نه تنها طبع گرمی دارد، بلکه با بافت پفکی و طعم تند و تیزش، خواب را از سرتان می‌پراند. در این آموزش یاد می‌گیرید چطور با مواد اولیه ساده‌ای که در یخچال دارید، یک املت رستورانی و حرفه‌ای درست کنید.



اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *