لازانیا پادشاه غذاهای فستفودی در خانه است، اما بسیاری از افراد با مشکل خشک شدن ورقهها یا وا رفتن مواد میانی هنگام برش مواجه میشوند. در این ویدیوی آموزشی، تمام رازهای طرز تهیه یک لازانیا رستورانی با لایههای منظم، سس بشامل اصولی و پنیر کشدار را یاد میگیرید تا بتوانید خوشمزهترین و مجلسیترین شام را برای خانواده تدارک ببینید.
مواد لازم برای پخت لازانیا خانگی:
۱. گوشت چرخ کرده: 350 گرم
۲. قارچ: 10 عدد
۳. فلفل دلمهای: 1 عدد بزرگ
۴. پیاز: 2 عدد
۵. لازانیا: یک بسته
۶. رب: 2 قاشق غذاخوری
۷. روغن مایع
۸. پنیر پیتزا: 400 گرم
۹. آویشن، فلفل سیاه، پودر سیر، نمک و زرد چوبه: هرکدام یک قاشق چایخوری
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با مهدیس





