آیا تا به حال کیکی خوردهاید که در دهان آب شود و بیشتر از آرد، طعم میوه تازه بدهد؟ کیک سیب لایهای یا همان «گاتو نامرئی»، یک دسر فرانسوی مشهور است که با لایههای بسیار نازک سیب و کمترین مقدار خمیر تهیه میشود. این کیک به دلیل ظاهر شیک و بافت کاستارد مانندش، انتخابی عالی برای مهمانیهای خاص است. اگر به دنبال یک دسر سالمتر با قند و آرد کمتر هستید، این دستور پخت جادویی را از دست ندهید.
مواد مورد نیاز برای تهیه کیک سیب لایهای:
1️⃣ ۲ عدد تخممرغ
2️⃣ ۴ قاشق غذاخوری شکر
3️⃣ ۴ قاشق غذاخوری آرد
4️⃣ ۱ قاشق چایخوری بکینگپودر
5️⃣ کمی عصاره وانیل یا پوست رندهشدهی لیمو
6️⃣ ۳ تا ۴ عدد سیب تازه
7️⃣ ۱ قاشق غذاخوری مربا (اختیاری برای روی تارت)
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





