تا به حال فکر کردهاید آن کروسانهای دو رنگ و جذابی که پشت ویترین قنادیهای لوکس میبینید، چطور درست میشوند؟ راز زیبایی این نانهای فرانسوی در یک تکنیک ساده اما هوشمندانه نهفته است. در این آموزش، قدمبهقدم یاد میگیرید چطور با ترکیب خمیر کاکائویی و ساده، کروسانهایی بپزید که نه تنها عطر کره و شکلاتشان هوش از سر میبرد، بلکه ظاهرشان هر میز صبحانهای را متحول میکند.
مواد لازم برای تهیه کروسان دو رنگ:
1 .آب ولرم: ۱۰۰ میلیلیتر
2. شکر: ۴۵ گرم
3. مخمر: ۴ گرم
4. تخممرغ: ۱ عدد
5. وانیل: ½ قاشق چایخوری
6. ماست: ۱۰۰ گرم
7. روغن گیاهی: ۸۰ میلیلیتر
8. آرد: ۴۵۹ تا ۵۰۰ گرم
9. نمک: ۴ گرم
10. پودر کاکائو: ۱۵ گرم + آب: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
11. تخممرغ برای رومال: ۱ عدد + شیر: ۱ قاشق غذاخوری
نکات پخت:
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





