هیچ چیز جای عطر کیک خانگی که فضای خانه را پر میکند، نمیگیرد؛ مخصوصاً اگر ترکیبی جادویی از تردی گردو و طعم ملس کرنبری باشد. این کیک لوف (Loaf Cake) با بافتی نرم و رویهای برشته و پرملات، یکی از محبوبترین گزینههای کافیشاپها برای سرو کنار قهوه است. در این آموزش یاد میگیرید چگونه بدون ابزار خاص و تنها با یک قالب پیرکس ساده، کیکی بپزید که هم ظاهر لوکسی دارد و هم طعمی فراموشنشدنی.
مواد لازم برای تهیه کیک گردو و کرنبری:
۱. دو عدد سیب کوچک (پوست گرفته و نگینی خرد شده)
۲. دو عدد تخم مرغ
۳. سه قاشق شیر کمچرب
۴. دو قاشق ماست
۵. یک قاشق استویا یا جایگزین شکر (به نسبت ۱ به ۱)
۶. نوک قاشق وانیل
۷. نیم قاشق چایخوری دارچین
۸. ۶۰ گرم (ده قاشق غذاخوری) جو پرک آسیاب شده
۹. یک قاشق چایخوری جوش شیرین + یک قاشق غذاخوری سرکه ۹٪ (برای خنثیسازی)
۱۰. ۴۰ گرم کرنبری خشک (۱۵ دقیقه خیس خورده)
۱۱. ۲۰ گرم کشمش (۱۵ دقیقه خیس خورده)
۱۲. گردو و کرنبری برای تزیین
مواد لازم برای چای اولانگ مخصوص کریسمس:
۱. دو قاشق چای اولانگ
۲. یک قاشق چای پوست خشک پرتقال
۳. چهار برش زنجبیل تازه
۴. آب جوش و زمان دم ۴ دقیقه
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





