نمای نزدیک از یک کاسه ترشی مخلوط خانگی شامل گل کلم، هویج، خیار و فلفل قرمز که با سیاهدانه تزیین شده است.

ترشی مخلوط یکی از پرطرفدارترین چاشنی‌ها در کنار غذاهای ایرانی است که تهیه آن در خانه لطف دیگری دارد. اگر شما هم می‌خواهید یک ترشی مخلوط ترد، خوشمزه و سالم درست کنید که کپک نزند و تا مدت‌ها ماندگاری داشته باشد، این ویدیو مخصوص شماست. در ادامه، طرز تهیه ترشی مخلوط را با تمام فوت و فن‌های کلیدی به شما آموزش می‌دهیم تا نتیجه‌ای عالی و بازاری داشته باشید.



مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط:

۱. گل کلم: 300گرم
۲. کرفس: دو ساقه
۳. فلفل قرمز یا سبز تند: یک عدد
۴. سیر: دو حبه
۵. هویج حلقه شده: یک عدد
۶. خیار: یک عدد
۷. سرکه سفید: 3 لیوان
۸. نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
۹. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
۱۰. پودر تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
۱۱. سیاهدانه: یک قاشق چایخوری


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: آموزش آشپزی چاشنی

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *