چند نان پیتای گرد و خانگی با لکه‌های طلایی-قهوه‌ای که روی یک تخته چوبی چیده شده‌اند و یک دست در حال تا کردن یکی از نان‌ها برای نشان دادن بافت نرم و لایه داخلی آن است.

نان پیتا یکی از محبوب‌ترین نان‌ها برای تهیه انواع ساندویچ است. با این دستور پخت، شما می‌توانید طرز تهیه نان پیتا خانگی را یاد بگیرید که فوق‌العاده نرم و لطیف است و به راحتی پف می‌کند و لایه می‌دهد. این نان‌های خوشمزه را در ماهیتابه و بدون نیاز به فر آماده کنید و از طعم بی‌نظیر نان تازه لذت ببرید.



مواد لازم برای تهیه نان پیتا خانگی:

1️⃣ آرد – ۴ پیمانه (حدود ۴۸۰ گرم)
2️⃣ ماست – ۱ پیمانه (۲۲۰ گرم)
3️⃣ آب – ۱ پیمانه (۲۰۰ میلی‌لیتر)
4️⃣ بیکینگ پودر – ۱ بسته (۱۰ گرم)
5️⃣ نمک – ۱ قاشق چای‌خوری پُر (۸ گرم)
6️⃣ روغن مایع – ۱ قاشق غذاخوری (۱۰ میلی‌لیتر)
7️⃣ روغن زیتون – حدود ۵۰ میلی‌لیتر


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *