عطر و طعم نارگیل در یک نان خانگی لطیف و خوشبافت، تجربهای بینظیر است! اگر فکر میکنید پختن نانهایی با ظاهر حرفهای و مجلسی کار سختی است، این ویدیو نظر شما را تغییر میدهد. در این آموزش، طرز تهیه نان نارگیلی را به صورت مرحله به مرحله به شما نشان میدهیم و یاد میگیرید که چطور این بافت حصیری زیبا را روی نان ایجاد کنید. با ما همراه باشید تا یک عصرانه یا صبحانه به یادماندنی خلق کنید.
مواد لازم برای تهیه نان نارگیلی خوشمزه:
1. شیر ولرم: ۲۰۰ میلیلیتر
2. مخمر: ۴ گرم
3. شکر: ۳۰ گرم
4. تخممرغ: ۱ عدد
5. روغن گیاهی: ۳۰ میلیلیتر
6. روغن زیتون: ۳۰ میلیلیتر
7. نمک: ۵ گرم
8. وانیل: ½ ق.چ
9. عسل: ۳۰ گرم
10. آرد: ۴۵۰–۵۰۰ گرم
مواد لازم برای لایه میانی:
1. شکر: ۳۰ گرم
2. تخممرغ: ۱ عدد
3. کره: ۱۰۰ گرم
4. پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم
5. تخممرغ + ۱ ق.غ شیر (برای رومال)
دما و زمان پخت:
۱۸۰ درجه سانتیگراد – ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





