دسته‌ای نان اسفناج گرد و خانگی با رنگ سبز روشن که روی یک بشقاب مشکی چیده شده و دو دست در حال برداشتن نان بالایی هستند.

آیا به دنبال راهی برای گنجاندن سبزیجات بیشتر در رژیم غذایی خانواده، به خصوص کودکان، هستید؟ طرز تهیه نان اسفناج خانگی یک راه‌حل هوشمندانه و خوشمزه است. این نان با رنگ جذاب، بافت نرم و طعم دلپذیرش، نه تنها سفره شما را زیباتر می‌کند، بلکه سرشار از مواد مغذی است. در این ویدیو، ساده‌ترین روش برای پخت این نان سالم و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.



مواد لازم برای پخت نان اسفناج:

1️⃣ دو و یک چهارم پیمانه جو پرک آسیاب شده (آرد جو)
2️⃣ شصت گرم اسفناج تازه
3️⃣ بیست گرم گشنیز یا اسفناج اضافی
4️⃣ یک سانتی متر زنجبیل (اختیاری)
5️⃣ یک حبه سیر (اختیاری)
6️⃣ هفتاد گرم آب
7️⃣ یک قاشق چای خوری نمک
8️⃣ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
9️⃣ کمی آرد جو برای پهن کردن خمیر


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *