کاسه‌ای از مربای هویج خانگی خوشرنگ که با خلال بادام و غنچه گل محمدی تزیین شده و روی یک زیربشقابی حصیری قرار دارد.

مربای هویج یکی از محبوب‌ترین و نوستالژیک‌ترین مرباهای ایرانی است که با رنگ نارنجی جذاب و طعم شیرین و دلنشینش، پای ثابت سفره‌های صبحانه ماست. درست کردن یک مربای هویج شفاف، خوشرنگ و بدون شکرک زدن، فوت و فن‌های خاص خود را دارد. در این راهنمای ویدیویی، طرز تهیه مربای هویج به صورت مرحله به مرحله و با تمام نکات کلیدی به شما آموزش داده می‌شود تا یک مربای عالی و مجلسی در خانه درست کنید.



مواد لازم برای تهیه مربای هویج:

1️⃣ هویج نیم کیلو
2️⃣ شکر 350 گرم
3️⃣ هل 3 عدد
4️⃣ گلاب 2 قاشق غذاخوری
5️⃣ آبلیمو 1 قاشق غذاخوری


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با پردیس

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *