عاشق طعم شیرینی ناپلئونی هستید اما حوصله دردسرهای درست کردن آن را ندارید؟ با این ویدیو، طرز تهیه دسر ناپلئونی لیوانی را یاد بگیرید! این دسر فوقالعاده خوشمزه و مجلسی، همان طعم نوستالژیک را در قالبی تکنفره و شیک به شما هدیه میدهد و بهترین بخش آن این است که به آسانی و در کمترین زمان آماده میشود.
مواد لازم برای تهیه دسر ناپلئونی لیوانی:
۱. شیر – ۲ پیمانه (۵۰۰ میلیلیتر)
۲. زرده تخممرغ – ۳ عدد
۳. شکر – ⅓ پیمانه (۸۰ گرم)
۴. نشاسته ذرت – ⅓ پیمانه (۴۰ گرم)
۵. عصاره وانیل – چند قطره (اختیاری)
۶. نمک – کمی
۷. کره بدون نمک – ⅓ قالب (۴۰ گرم)، سرد
۸. خمیر هزارلا – ۱ ورق (حدود ۲۲۵ گرم / ۸ اونس)
۹. پودر قند – ۱ قاشق غذاخوری
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





