کیک یزدی با آن عطر هل و گلاب و بافت نرم و اسفنجیاش، یک شیرینی نوستالژیک و دوستداشتنی است. اما درست کردن یک کیک یزدی گنبدی و ترکخورده مثل قنادیها، فوت و فنهای خاص خودش را دارد. اگر شما هم به دنبال طرز تهیه کیک یزدی اصیل هستید، این ویدیو تمام فوتهای کوزهگری را به شما آموزش میدهد تا در خانه یک کیک یزدی بینقص و خوشمزه درست کنید.
مواد لازم برای ۲۰ عدد کیک یزدی:
۱. تخم مرغ هم دمای محیط: 3 عدد
۲. آرد سفید: 2 و 1/4 پیمانه
۳. ماست هم دمای محیط: 50 گرم
۴. شکر: 150 گرم
۵. روغن مایع: 150 گرم
۶. گلاب:50 گرم
۷. عسل (شربت غليظ): 50 گرم
۸. پودر هل: 1 قاشق مرباخوری
۹. بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با سمیه





