سه تکه بلال زرد و حجم زیادی از دانه‌های ذرت جدا شده در بشقاب سفید برای آموزش روش صحیح و سریع دانه کردن ذرت بدون له شدگی

آیا شما هم هنگام جدا کردن دانه‌های بلال با مشکل له شدن یا پریدن دانه‌ها به اطراف روبرو می‌شوید؟ در این ویدیوی آموزشی یک ترفند بسیار ساده و در عین حال حرفه‌ای را به شما نشان می‌دهیم که می‌توانید با استفاده از آن، در کمترین زمان ممکن حجم زیادی از ذرت را به صورت دانه‌های سالم و یکدست جدا کرده و برای تهیه ذرت مکزیکی یا فریز کردن آماده کنید.



اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با سعیده بانو

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *