آیا شما هم هنگام جدا کردن دانههای بلال با مشکل له شدن یا پریدن دانهها به اطراف روبرو میشوید؟ در این ویدیوی آموزشی یک ترفند بسیار ساده و در عین حال حرفهای را به شما نشان میدهیم که میتوانید با استفاده از آن، در کمترین زمان ممکن حجم زیادی از ذرت را به صورت دانههای سالم و یکدست جدا کرده و برای تهیه ذرت مکزیکی یا فریز کردن آماده کنید.
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با سعیده بانو





