خورشت هویج تبریزی مجلسی با تکه‌های مرغ زعفرانی، هویج خلالی و آلو بخارا در ظرف سفید موج‌دار، کنار پلو زعفرانی و پیاز ترشی صورتی

خورشت هویج تبریزی یکی از غذاهای اصیل آذربایجان شرقی است که با هویج خلالی (یا زردک)، مرغ زعفرانی و آلو بخارا، طعمی ملس و رنگی درخشان می‌سازد؛ فوت کوزه‌گری این خورش، سرخ‌کردن ملایم هویج تا نیم‌کاراملی‌شدن، رب تفت‌داده برای رنگ تمیز، زعفران دم‌کرده در انتهای کار و بالانس شیرینی با کمی شکر یا شیره انگور است تا سسی غلیظ و براق کنار پلو زعفرانی و پیاز ترشی داشته باشید.



مواد لازم خورشت هویج تبریزی:

۱. مرغ
۲. هویج
۳. پیاز و فلفل دلمه‌ای
۴. نمک، زردچوبه و پول بیبِر
۵. آبغوره
۶. زعفران دم کرده
۷. رب گوجه‌فرنگی
۸. پیاز داغ
۹. آلو خشک


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با پردیس

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *