کوکوهای سیب زمینی ضخیم و طلایی سرخ شده با مغز سبزیجات و پنیر چیده شده در دیس سفید

این غذا یک کوکوی سیب زمینی معمولی نیست، بلکه یک وعده غذایی کامل و هیجان‌انگیز است. در این دستور پخت، سیب زمینی پخته و له شده با تخم مرغ و سمولینا ترکیب می‌شود تا خمیری لطیف و در عین حال ترد ایجاد کند. اما راز طعم بی‌نظیر کوکو سیب زمینی شکم پر در مواد میانی آن نهفته است؛ ترکیبی تفت داده شده از پیاز، سیر، هویج، فلفل دلمه‌ای و قارچ که با عطر جعفری، پاپریکا و فلفل سیاه مزه‌دار شده‌اند. برای تکمیل این ضیافت طعم، مغز این کوکوها با پنیر چدار و موزارلا پر می‌شود تا هنگام برش، پنیر آب‌شده جاری شود. این کوکوهای طلایی را می‌توانید با سس مخصوصی شامل خامه ترش، سیر و شوید تازه سرو کنید و از ترکیب گرم و سرد آن لذت ببرید.



مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر:

۱. ۳ عدد سیب‌زمینی
۲. ۲ عدد تخم‌مرغ
۳. ۱ قاشق غذاخوری نمک
۴. فلفل سیاه و پاپریکای شیرین
۵. جعفری
۶. روغن مایع
۷. ۲ عدد پیاز کوچک یا ۱ عدد پیاز بزرگ
۸. ۱ حبه سیر
۹. هویج
۱۰. فلفل دلمه‌ای
۱۱. ۵۰ گرم پنیر چدار
۱۲. ۵۰ گرم پنیر موزارلا
۱۳. نصف لیوان سمولینا
۱۴. ۷ تا ۸ عدد قارچ


مواد لازم برای سس:

1. ۳ قاشق غذاخوری خامه ترش
2. ۲ حبه سیر
3. شوید تازه
4. نمک و فلفل سیاه


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *