دیس بادمجان شکم پر با رویه پنیر طلایی و جعفری، طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده و پنیر، غذای مجلسی با بادمجان و گوشت.

اگر به دنبال راهی هستید که بادمجان را به یک غذای لوکس و همه‌پسند تبدیل کنید، این دستور پخت بادمجان شکم پر با پنیر مخصوص شماست. در این رسپی، بادمجان‌های سرخ شده با سسی غلیظ از گوشت چرخ‌کرده، پوره گوجه‌فرنگی و عطر بی‌نظیر ریحان خشک و سیر پر می‌شوند. در نهایت، لایه‌ای از پنیر برشته روی آن، طعمی بهشتی ایجاد می‌کند که حتی کسانی که میانه خوبی با بادمجان ندارند را عاشق خود می‌کند.



مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان خوشمزه:

۱. دو عدد بادمجان
۲. روغن گیاهی
۳. یک عدد پیاز
۴. سه حبه سیر
۵. چهارصد گرم گوشت چرخ کرده
۶. کمی فلفل سیاه
۷. یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۸. یک قاشق چای خوری پودر سیر
۹. نمک به مقدار لازم
۱۰. یک قاشق چایخوری ریحان خشک
۱۱. دو عدد گوجه فرنگی
۱۲. یک دسته جعفری
۱۳. صد گرم پنیر سفت


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

1 دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت و پنیر | شام مجلسی با عطر ریحان و سیر»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *