طرز تهیه مرغ با سس اسپشیال؛ دستور مرغ مجلسی با سس رستورانی و طعم به یادماندنی در کوتاهترین زمان! فقط در 55 ثانیه این رسپی را یاد بگیرید…
طرز تهیه مرغ با سس اسپشیال یکی از راحتترین و خوشمزهترین روشهای تهیه مرغ مجلسی است. در این آموزش ویدیویی، یاد میگیرید چگونه با ترکیب ساده اما رستورانی، مرغی آبدار، خوشرنگ و فوقالعاده خوشطعم بپزید که هر مهمانی را مجذوب خواهد کرد.
1. سینه مرغ بدون استخوان و پوست: ۵۰۰ گرم (معادل ۲ عدد)
2. نمک و فلفل
3. آرد: ۱/۴ پیمانه
4. کره بدون نمک: ۳.۵ قاشق غذاخوری (۵۰ گرم) (یا ۲.۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون)
5. سیر له شده: ۲ حبه
6. سرکه سیب: ۱.۵ قاشق غذاخوری (یا سرکه سفید)
7. سس سویا (لایت یا همهمنظوره): ۱ قاشق غذاخوری (به نکته ۲ مراجعه کنید)
8. عسل: ۱/۳ پیمانه (یا شیره افرا)
طرز تهیه خوراک مرغ خوشمزه با سس اسپشیال:
۱. سینههای مرغ را به صورت افقی نصف کنید تا در مجموع ۴ تکه استیک مانند داشته باشید. دو طرف هر تکه را نمک و فلفل بپاشید.
۲. آرد را در یک بشقاب گود بریزید. تکههای مرغ را کاملاً به آرد آغشته کرده و سپس تکان دهید تا آردهای اضافی بریزد.
۳. بیشتر کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت بالا آب کنید – حدود ۱ قاشق چایخوری از کره را برای بعد نگه دارید.
۴. مرغ را در ماهیتابه قرار دهید و برای ۲ تا ۳ دقیقه تا زمانی که طلایی شود بپزید. سپس برگردانید و طرف دیگر را برای ۱ دقیقه بپزید.
۵. حرارت را کمی کم کرده و روی متوسط رو به بالا قرار دهید.
۶. کمی در ماهیتابه فضا باز کنید، سیر را اضافه کرده و تکه کره باقیمانده را روی آن قرار دهید. وقتی کره آب شد، سیر را سریع هم بزنید.
۷. سرکه، سس سویا و عسل را اضافه کنید. ماهیتابه را تکان دهید یا هم بزنید تا مواد ترکیب شوند. اجازه دهید سس به جوش بیاید و سپس برای ۱ دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود.
۸. مرغها را برگردانید تا کاملاً به سس آغشته شوند. اگر سس بیش از حد غلیظ شد، کمی آب اضافه کرده و هم بزنید.
۹. فوراً از روی حرارت بردارید. مرغها را در بشقاب گذاشته و باقیمانده سس را روی آنها بریزید.
سوالات متداول:
1. آیا این سس برای سایر انواع گوشت هم مناسب است؟
پاسخ: بله، سس اسپشیال را میتوانید برای گوشت گوساله، بوقلمون یا حتی ماهی هم استفاده کنید تا طعم و لطافت بیشتری به آن بدهید.
2. راز آبدار و خوشرنگ شدن مرغ با این سس چیست؟
پاسخ: ترکیب عسل و سس سویا در کنار مدت زمان کوتاه تفت دادن و درب بسته پختن مرغ، باعث آبدار و کاراملی شدن ظاهر و طعم آن میشود.
3. این دستور مناسب سرو در مهمانی و مجالس است؟
پاسخ: کاملاً بله! طرز تهیه مرغ با سس اسپشیال ظاهر و عطر فوقالعادهای دارد و سریع آماده میشود، پس برای مهمانی و سفرههای مجلسی هم ایدهآل است.
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
رولیگامی در آپارات: Aparat.com/RoliGami