کیک لوف اسلایس شده با تکه‌های توت قرمز و پودر قند، کیک عصرانه بافت دار با خامه ترش و میوه

این کیک توت و خامه ترش یکی از لطیف‌ترین کیک‌های عصرانه است که بافتی مرطوب و طعمی متعادل دارد. راز نرمی فوق‌العاده این کیک در استفاده از خامه ترش و روغن گیاهی است که در کنار تخم مرغ و شکر، ساختاری منسجم و در عین حال پنبه‌ای ایجاد می‌کند. ترکیب مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر، کمی نمک و وانیل با مایه اصلی مخلوط شده و در نهایت، توت‌های تازه یا یخ‌زده (مانند کرنبری، آلبالو یا تمشک) به آن اضافه می‌شوند تا با هر برش، طعمی از میوه‌های خوشمزه احساس شود. این کیک گزینه‌ای عالی برای پذیرایی در کنار چای است. بدون معطلی برویم سراغ تماشای ویدیو آموزش طرز تهیه این کیک میوه‌ای خوشمزه…



مواد لازم برای تهیه کیک توت و خامه ترش:

① تخم مرغ 2 عدد
② شکر 120 گرم
③ روغن گیاهی 80 میلی لیتر
④ خامه ترش 120 گرم
⑤ بیکینگ پودر 1.5 قاشق چای خوری
⑥ آرد حدود 200 گرم
⑦ توت یا بری 130 گرم
⑧ نمک کمی
⑨ وانیل کمی


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *