عاشق سیب زمینی سرخ کرده هستید اما از دردسرهای پوست کندن، خرد کردن و روغن زیاد فراریاید؟ این دستور پخت برای شماست! در این ویدیو، طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده بدون دردسر را یاد میگیرید که با پنیر و جعفری به یک میانوعده یا غذای کناری فوقالعاده تبدیل میشود. یک روش سریع و هوشمندانه برای لذت بردن از طعم بینظیر سیب زمینی.
مواد لازم:
1. سیبزمینی – ۶۰۰ گرم
2. آب و نمک برای پخت (تا نرم شدن، حدود ۱۲ دقیقه)
3. سیر – ۲ حبه خردشده
4. روغن گیاهی – به مقدار لازم برای سرخ کردن
5. کره – ۵۰ گرم
6. پنیر – ۱۰۰ گرم (رندهشده)
7. نمک – به میزان دلخواه
8. فلفل سیاه – کمی
9. پاپریکای شیرین – برای طعم و رنگ
10. جعفری خردشده – برای تزیین
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





