برش دسر کارامل رستورانی با تزیین برگ نعنا و گیلاس قرمز، تهیه شده در خانه

در این آموزش ویدیویی، روش تهیه دسر کارامل به سبک رستورانی را خواهید آموخت؛ یک دسر خوشمزه، بافت نرم و ظاهر جذاب که با رعایت نکات قوام و تزئین، می‌تواند ستاره میز پذیرایی شما باشد. امیدواریم از تماشا این ویدیو آموزش آشپزی جذاب لذت ببرید و مورد استفاده شما عزیزان قرار بگیرد.



مواد لازم برای تهیه دسر کاراملی رستورانی:

1. ۵ تخم‌مرغ بزرگ
2. ۱۳۰ گرم پنیر خامه‌ای
3. ۱ قاشق چایخوری وانیل (اختیاری)
4. ۳۰۰ میلی‌لیتر خامه
5. ۴۰۰ گرم شیر غلیظ‌شده
6. کارامل مایع


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: کانال رکسین

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *