کیک موس یخچالی رنگین کمانی با برش مثلثی در بشقاب سفید

این کیک موس رنگین کمانی چشم‌نواز، یک دسر یخچالی فوق‌العاده شیک و مدرن است که بدون نیاز به فر تهیه می‌شود. لایه زیرین این کیک یک کراست ترد و خوشمزه است که از ترکیب ویفر پودر شده و کره به دست می‌آید. لایه‌های مخملی و لطیف موس با ترکیبی از خامه، شیر، شکر و ژلاتین آماده شده و با افزودن رنگ‌های خوراکی، این طیف زیبای پاستلی را خلق می‌کنند. بافت نرم موس در کنار پایه ویفری، تجربه‌ای لذت‌بخش از یک دسر مجلسی را برای شما به ارمغان می‌آورد. این کیک گزینه‌ای بسیار مناسب برای پذیرایی شب یلدا است. پس بدون معطلی برویم سراغ تماشای ویدیو آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کیک موس رنگین کمانی…



مواد لازم لایه اول کیک موس رنگین کمانی:

① ویفر 200 گرم
② کره 80 گرم


مواد لازم برای تهیه موس شکلات:

① شکلات 80 گرم
② شیر 80 میلی لیتر
③ تخم مرغ 1 عدد
④ شکر 50 گرم
⑤ ژلاتین 8 گرم
⑥ آب سرد 48 گرم
⑦ خامه 33 تا 35 درصد، 200 گرم


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین بیین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *