برش مربعی از پای گوشت و کلم با رویه طلایی و خمیر پوک و فیلینگ گوشت چرخ کرده و هویج

اگر به دنبال یک غذای نونی جدید هستید که دردسر ورز دادن خمیر را نداشته باشد، پای گوشت و کلم بهترین انتخاب است. در این دستور پخت، از یک خمیر روان و فوری (ترکیب خاص خامه ترش، مایونز و آرد) استفاده می‌شود که بافتی بسیار نرم و لطیف ایجاد می‌کند. فیلینگ این غذا ترکیبی متعادل از گوشت چرخ‌کرده، کلم خرد شده و هویج است که طعمی فوق‌العاده دارد. این غذا که شباهت زیادی به “کیک گوشت” دارد، گزینه‌ای عالی برای یک شام سریع و مقوی است.



مواد لازم برای تهیه این کیک گوشت جذاب:

① ۱ عدد پیاز، به صورت نیم‌حلقه خرد شده
② روغن زیتون
③ ۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
④ ۱ عدد هویج، رنده شده
⑤ ½ کلم کوچک، ریز خرد شده
⑥ نمک و فلفل سیاه (برای مزه‌دار کردن)
⑦ ½ قاشق چای‌خوری پودر سیر


مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی فوری:

① ۵ قاشق غذاخوری خامه ترش
② ۱ قاشق غذاخوری مایونز
③ ۷ قاشق غذاخوری آرد
④ ۲ عدد تخم‌مرغ
⑤ ۱ قاشق چای‌خوری شکر
⑥ ۱ قاشق چای‌خوری نمک
⑦ ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر
⑧ کره یا روغن برای چرب کردن سینی فر


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *