نان روغنی سرخ شده طلایی و پفکی چیده شده روی هم، نان تابه ای ترد و حباب‌دار فوری

اگر هوس یک نان داغ و تازه کرده‌اید اما وقت کافی برای ور آمدن خمیر ندارید، این نان روغنی سرخ شده بهترین انتخاب است. دستور پخت این نان جادویی بسیار اقتصادی است و با ساده‌ترین مواد موجود در خانه تهیه می‌شود. با مخلوط کردن آرد، آب، نمک و مقدار کمی شکر برای تعادل طعم، خمیری لطیف شکل می‌گیرد. نکته جذاب این نان در نحوه پخت آن است؛ خمیرها پس از باز شدن، مستقیماً درون روغن گیاهی داغ انداخته می‌شوند تا بلافاصله پف کرده و سطحی حباب‌دار و طلایی پیدا کنند. این نان نیازی به خمیرمایه یا فر ندارد. بدون معطلی برویم سراغ تماشای ویدیو آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه این نان روغنی سرخ شده…



مواد لازم برای تهیه این نان روغنی خوشمزه:

① آرد 300 گرم
② نمک 1 قاشق چای خوری
③ شکر 1 قاشق چای خوری
④ آب 650 گرم
⑤ روغن گیاهی به مقدار لازم


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *