اگر به دنبال یک شام خوشمزه، سیرکننده و در عین حال اقتصادی هستید، پیتزا سیب زمینی بدون خمیر بهترین گزینه است. برای تهیه این غذا نیازی به خمیر مایه یا ورز دادن ندارید؛ کافیست سیبزمینی، سبزیجات خرد شده، آرد و شیر را مخلوط کنید تا یک پایه نرم و پوک به دست آید. این پیتزای خانگی که با گوجه و پنیر چدار تکمیل میشود، گزینهای عالی برای گیاهخواران و طرفداران غذاهای نونی است که تنها در ۴۵ دقیقه آماده سرو میشود. پس بدون معطلی برویم سراغ تماشای ویدیو آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا سیب زمینی در خانه...
مواد اصلی برای تهیه پیتزا سیب زمینی:
1️⃣ ۳ عدد سیبزمینی
2️⃣ ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری روغن نباتی
3️⃣ ۲ عدد پیاز
4️⃣ ۲ عدد فلفل قرمز
5️⃣ ۳ عدد فلفل سبز
6️⃣ ۳ عدد تخممرغ
7️⃣ نمک 🧂 به میزان لازم
8️⃣ ۱٫۵ پیمانه شیر 🥛 (۳۰۰ میلیلیتر)
9️⃣ ۲ پیمانه آرد گندم همهمنظوره (۲۴۰ گرم)
مواد لازم برای رویه پیتزا سیبزمینی :
1️⃣ ۳ عدد گوجهفرنگی
2️⃣ ۱۵۰ گرم پنیر چدار (رندهشده)
3️⃣ جعفری تازه به میزان دلخواه (خردشده)
⏰زمان و دمای پخت پیتزا سیبزمینی:
🔥 مرحله اول پخت:
⬅️ ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
⬅️ فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد
🔥 مرحله دوم پخت:
⬅️ ۱۵ دقیقه دیگر
⬅️ فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





