طرز تهیه موس کیک انار و پسته چهار لایه، دسر تک نفره مجلسی برای شب یلدا، مینی کیک یخچالی با لایه ژله انار و موس پسته سبز، تزیین دسر با پسته خرد شده و انار، برش دسر لایه‌ای رنگی.

اگر می‌خواهید امسال در شب یلدا میهمان‌هایتان را با یک دسر قنادی و متفاوت شگفت‌زده کنید، موس کیک انار و پسته بهترین انتخاب است. این دسر چهار لایه جذاب، ترکیبی از تردی بیسکویت کره‌ای، خنکی ژله انار طبیعی و لطافت دو نوع موس (انار و پسته) است. استفاده از شکلات سفید و کره پسته در لایه آخر، طعمی غنی و اشرافی به آن می‌بخشد. نکته مهم این دسر، عدم نیاز به فر است و با کمی حوصله برای بستن لایه‌ها، نتیجه‌ای شبیه به ویترین قنادی‌های لوکس خواهید گرفت. پس بدون معطلی برویم سراغ تماشای ویدیو آموزش مرحله به مرحله موس کیک انار و پسته…



مواد لازم برای لایه کراست:

1️⃣ بیسکویت خردشده: ۱۰۰ گرم
2️⃣ کره ذوب‌شده: ۶۰ گرم
3️⃣ پسته خردشده: به مقدار دلخواه


مواد لازم برای ژله انار:

1️⃣ پودر ژله انار: ۱ بسته
2️⃣ آب جوش: ۱ پیمانه
3️⃣ آب سرد: ½ پیمانه
4️⃣ دانه‌های انار: ½ پیمانه
⬅️ پس از شفاف شدن ژله، آب سرد را اضافه کنید.
⬅️ کاسه ژله را در ظرف یخ قرار داده و هم بزنید تا کمی غلیظ شود (حالتی شبیه سفیده تخم‌مرغ).


مواد لازم برای موس انار:

1️⃣ خامه قنادی (۳۰٪ چربی): ۲۰۰ گرم
2️⃣ پودر شکر: ۳ قاشق غذاخوری
3️⃣ پودر ژله انار: ۱ قاشق غذاخوری
4️⃣ آب داغ: ۳ قاشق غذاخوری


مواد لازم برای موس پسته:

1️⃣ خامه قنادی (۳۰٪ چربی): ۲۰۰ گرم
2️⃣ پودر شکر: ۳ قاشق غذاخوری
3️⃣ شکلات سفید ذوب‌شده: ۷۰ گرم
4️⃣ کره پسته (یا کرم پسته): ۱۰۰ گرم
5️⃣ پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
6️⃣ آب سرد: ½ پیمانه
⬅️ ژلاتین را به روش بن‌ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کنید.


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *