یک بشقاب پاستای کرمی و خوشمزه با سس غلیظ و بافت نرم، غذای ایدهآلی برای روزهای شلوغ و عاشقان طعمهای ایتالیایی است. ترکیب خامه، پنیر پارمزان و فلفل تازه، این غذا را به یکی از محبوبترین انتخابها در مهمانیها و وعدههای شام تبدیل کرده است. این مدل پاستا هم خوشطعم است و هم ظاهری جذاب دارد. امیدواریم ببینید، بپزید و لذتشو ببرید…
مواد لازم برای پاستای کرمی و خوشمزه:
① پاستا: ۱۶۰ گرم — در آب جوش و نمک بپزید تا نرم شود.
② کره: ۲۵ گرم
③ آرد: ½ قاشق غذاخوری
④ خامه: ۲۰۰ گرم
⑤ آب پاستا: ۵۰ گرم
⑥ پنیر چدار فرآوریشده: ۱۰۰ گرم
⑦ پنیر پارمزان: ۱ قاشق غذاخوری
⑧ نمک: به مقدار لازم
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!