شیرینی‌های رولتی طلایی پر شده با مارمالاد پرتقال و تزیین پودر قند در بشقاب آبی

این شیرینی‌های رولتی، ترکیبی هنرمندانه از یک خمیر لطیف و یک فیلینگ میوه‌ای معطر هستند. خمیر این دسر بافتی بیسکویتی و در عین حال نرم دارد که حاصل ترکیب آرد الک شده با کره سرد و بیکینگ پودر است. اضافه کردن کفیر و تخم مرغ به همراه کمی نمک و شکر، رطوبت و لطافت فوق‌العاده‌ای به خمیر می‌بخشد. اما قلب تپنده این شیرینی، مواد میانی آن است؛ جایی که تکه‌های تازه پرتقال با شکر پخته شده و با افزودن نشاسته ذرت به غلظتی شبیه مارمالاد می‌رسند. نتیجه نهایی، رولت‌هایی است که شیرینی ملایم و عطر بی‌نظیر مرکبات را با هم دارند.



مواد لازم برای تهیه شیرینی رولتی پرتقالی:

1️⃣ ۱ عدد تخم مرغ
2️⃣ ۱۲۰ میلی لیتر کفیر
3️⃣ ¼ قاشق چای خوری نمک
4️⃣ ۱ قاشق غذاخوری شکر
5️⃣ ۱۰۰ گرم کره
6️⃣ ۳۰۰ گرم آرد
7️⃣ ۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
8️⃣ ۳۰۰ گرم پرتقال
9️⃣ ۷۰ گرم شکر
🔟 ۲۰ گرم نشاسته ذرت


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *