دونات شکری سرخ شده بدون فر با مغزی شکلات نوتلا و بافت طلایی و ترد

برای داشتن دونات‌های حرفه‌ای و پف‌دار، همیشه نیازی به فر قنادی نیست. دونات شکری مغزدار یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های خانگی است که به روش سرخ‌کردنی آماده می‌شود و بافتی بسیار نرم‌تر از نمونه‌های بازاری دارد. در این دستور، خمیر لطیف دونات در روغن شناور سرخ می‌شود تا طلایی شود، سپس در شکر غلتانده شده و مرکز آن با بمبی از شکلات یا نوتلا پر می‌شود. این شیرینی گزینه‌ای عالی برای کسانی است که می‌خواهند بدون دردسرهای دمای فر، یک عصرانه لوکس درست کنند.



مواد لازم برای تهیه دونات خانگی بدون فر:

① آرد – ۳۰۰ گرم
② مخمر خشک – ۱ قاشق چای‌خوری
③ شکر – ۲۰ گرم
④ شکر وانیلی – ۸ گرم
⑤ نمک – نوک قاشق
⑥ کره نرم – ۷۰ گرم
⑦ تخم‌مرغ – ۱ عدد
⑧ شیر گرم – ۸۰ میلی‌لیتر
⑨ آب – کمی، در صورت نیاز
⑩ روغن داغ – برای سرخ کردن
⑪ شکر – برای غلتاندن روی شیرینی
⑫ کرم شکلاتی یا نوتلا – برای تزیین
* زمان استراحت خمیر ۱۰ دقیقه


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *