کیک شکلاتی بدون فر گرد با مغز کرمدار و روکش گاناش براق در دستان آشپز

تصور کنید یک کیک شکلاتی غلیظ، مرطوب و لایه‌لایه بپزید بدون اینکه حتی فر را روشن کنید! این دستور پخت دقیقاً همان چیزی است که عاشقان شکلات منتظرش بودند. با استفاده از ساده‌ترین مواد اولیه مثل آرد، شیر، پودر کاکائو و فقط با یک تخم‌مرغ، می‌توانید در خانه معجزه کنید. در این آموزش از سایت رولیگامی، طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر را یاد می‌گیرید که بافتی پنبه‌ای دارد و با یک کرم شکلاتی خانگی (بدون خامه قنادی) پر شده است. نتیجه کار، یک دسر لوکس و کافی‌شاپی با کمترین امکانات است که همه را شگفت‌زده می‌کند.



مواد لازم برای قالب کیک ۲۶ الی ۲۸ سانتی‌:

1. یک عدد تخم‌مرغ
2. یک پینچ نمک
3. وانیل شکری (وانیلین)
4. شکر ۱۲۰ گرم
5. روغن مایع ۸۰ گرم
6. شیر ۲۰۰ گرم
7. پودر کاکائو تلخ ۲۰ گرم
8. آرد سفید ۲۰۰ گرم
9. بیکینگ پودر ۱۵ گرم


مواد لازم برای کرم کیک شکلاتی:

1. ماست یا شیر ۳۷۵ گرم
2. شکر ۴ قاشق غذاخوری
3. نشاسته ذرت ۴۰ گرم
4. پودر کاکائو تلخ ۲۰ گرم
5. شکلات تلخ ۸۰ گرم
6. کره ۴۰ گرم


مواد لازم برای روکش:

1. شکلات تلخ ۸۰ گرم
2. یک قاشق چای‌خوری کره
3. شیر ۵۰ گرم


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *