توپک‌های تیرامیسو با روکش پودر کاکائو و بافت بیسکویتی مرطوب در بشقاب سفید به همراه نمای برش خورده دسر

اگر عاشق طعم تیرامیسوی کلاسیک هستید اما وقت کافی برای درست کردن آن را ندارید، این توپک های تیرامیسو خانگی و خوشمزه بهترین جایگزین هستند. این دسر ایتالیایی مدرن و بدون نیاز به پخت، با پایه بیسکویت لیدی فینگر پودر شده تهیه می‌شود که با پنیر ماسکارپونه ترکیب شده تا بافتی خمیری، منسجم و لطیف پیدا کند. اضافه کردن قهوه غلیظ (یا اسپرسو) به این ترکیب، همان عطر نوستالژیک و تلخی ملایم تیرامیسو را زنده می‌کند. کمی پودر قند و وانیل، شیرینی و عطر دسر را متعادل می‌سازند. در مرحله آخر، غلتاندن این توپک‌های نرم در پودر کاکائو تلخ، ظاهری مخملی و طعمی لوکس به آن‌ها می‌بخشد که برای سرو در کنار قهوه عصرانه بی‌نظیر است.



مواد لازم برای تهیه ۴۰ توپک تیرامیسو:

1️⃣ ۲۰۰ گرم بیسکویت لیدی فینگر
2️⃣ ۲۵۰ گرم ماسکارپونه
3️⃣ ۳۰ میلی لیتر قهوه غلیظ (یا ۱ قاشق غذاخوری قهوه فوری حل شده در ۳۰ میلی لیتر آب)
4️⃣ ۱ قاشق چای خوری وانیل
5️⃣ ۱ قاشق غذاخوری پودر قند
6️⃣ پودر کاکائو تلخ برای روکش


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: بارکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *