اگر به دنبال یک دسر خنک، معطر و چشمنواز برای مهمانیهای پاییزی یا زمستانی هستید، شارلوت پرتقالی بهترین انتخاب است. این دسر فرانسوی که نیازی به پخت در فر ندارد، ترکیبی رویایی از بیسکویتهای ترد لیدی فینگر و موس لطیف پرتقالی است. در این دستور خاص، با افزودن پودر نارگیل به دیوارههای بیسکویتی، طعمی خاص و ظاهری برفی و زیبا به آن بخشیدهایم. آمادهسازی این دسر آسان است اما نتیجه نهایی شبیه به شاهکارهای قنادیهای حرفهای خواهد بود.
مواد لازم (برای قالب ۲۵ سانتیمتری):
1️⃣ ۲۰۰ میلیلیتر آب پرتقال تازه
2️⃣ ۲ قاشق غذاخوری شکر
3️⃣ ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
4️⃣ ۳۵۰ میلیلیتر خامهی شیرین زدهشده
5️⃣ ۳۰۰ گرم بیسکویت لیدیفینگر
6️⃣ حدود ۲۰۰ میلیلیتر شیر
7️⃣ ۳۰۰ میلیلیتر آب پرتقال تازه (برای لایهی دوم)
8️⃣ ۲ قاشق غذاخوری شکر
9️⃣ ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نکات:
️- حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک و سفت شود.
– میتوانید با خامه و پرتقال تازه تزیین کنید.
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





