اگر به دنبال یک غذای اصیل و مجلسی برای بلندترین شب سال هستید، خورش ناردون (یا مرغ ناردونی) بهترین انتخاب است. این غذای محبوب گیلانی و مازندرانی که با ترکیب مرغ، رب انار و دانههای انار طبخ میشود، نمادی از سفرههای رنگین شمالی است. در این آموزش ویدیویی، فوتوفنهای جا افتادن و غلیظ شدن سس ناردون را یاد میگیرید تا یک شام خاطرهانگیز برای دورهمی شب یلدا تدارک ببینید. برای یادگیری طرز تهیه خورشت مرغ ناردون، ویدیو زیر را مشاهده کنید…
مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ ناردون:
1. ران مرغ
2. پیاز
3. انار دون شده
4. رب انار
5. رب گوجه فرنگی
6. نمک و زردچوبه
7. روغن
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با پردیس





