نان جو یکی از سالمترین و خوشمزهترین نانهای خانگی است که بافتی نرم و طعمی ملایم دارد. در این آموزش با سادهترین روش طرز تهیه نان جو آشنا میشوید؛ فقط یک فنجان جو و آب! بدون آرد، بدون شکر، بدون چربی! بله درست خوندی! کافیه ویدیو آموزشی زیر را ببینید و در کمترین زمان با کمترین مواد لازم، شروع به پخت این نان خانگی نرم و مقوی کنید…
مواد لازم (برای ۴ عدد نان جو):
۱ فنجان جو پرک (آسیابشده به آرد جو) + ۱ فنجان آب داغ + ⅛ قاشق چایخوری نمک + کنجد سفید و سیاه (یا دانه چیا، بذر کتان، آفتابگردان)
چرا عاشق سادهترین روش طرز تهیه نان جو میشوید؟
1. صد در صد بدون شکر، بدون روغن، بدون مخمر، بدون گلوتن، بدون لبنیات، بدون تخممرغ
2. بدون مواد نگهدارنده، بدون بکینگپودر
3. سالم، مقوی و سیرکننده
4. عالی برای صبحانه، میانوعده یا کنار غذا
5. تهیه آسان، حتی اگر تا حالا نان نپختهاید.
6. این نان سالم، نرم و لطیف به راحتی قابل هضم است و شما را برای ساعتها سیر نگه میدارد.
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!