کتلت‌های گوشت و سیب زمینی سرخ شده و ترد که در سس خامه غلیظ داخل تابه در حال پخت هستند

این غذا تعریفی جدید از کتلت‌های کلاسیک است که با افزودن یک سس بی‌نظیر، به وعده‌ای لوکس تبدیل می‌شود. پایه اصلی این غذا را ترکیبی از گوشت چرخ‌کرده و سیب‌زمینی رنده شده تشکیل می‌دهد که با پیاز و سیر رنده شده طعم‌دار می‌شود. برای ایجاد بافتی منسجم و نرم، تخم‌مرغ، پودر سوخاری، کمی آرد و پنیر به مایه گوشتی اضافه می‌گردد. عطر و طعم این کتلت‌ها مدیون ادویه‌هایی همچون نمک، فلفل سیاه، پاپریکای شیرین، ادویه ایتالیایی، اورگانو و پودر سیر به همراه شوید تازه است. پس از سرخ کردن کتلت‌ها در روغن مایع، آن‌ها درون سسی غنی و مخملی قرار می‌گیرند؛ سسی که از تفت دادن پیاز و سیر در کره و ترکیب آن با خامه و نمک به دست آمده و در نهایت با جعفری تازه تزیین می‌شود.



مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت با سس خامه:

۱. ۲ عدد تخم‌مرغ
۲. ۳ تا ۴ عدد سیب‌زمینی
۳. روغن مایع
۴. ۸۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
۵. نمک و فلفل سیاه
۶. پاپریکای شیرین و ادویه ایتالیایی
۷. ۳ قاشق غذاخوری پودر سوخاری
۸. ۱۰۰ گرم پنیر
۹. پیاز
۱۰. ۲ حبه سیر
۱۱. شوید تازه
۱۲. آرد
۱۳. اورگانو
۱۴. سیر خشک


مواد لازم برای سس:

۱. کره
۲. پیاز
۳. ۱ تا ۲ حبه سیر
۴. ۴۰۰ میلی‌لیتر خامه
۵. نمک به میزان لازم
۶. جعفری


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *