نان رولتی گوشت یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار خانگی است که ترکیب خمیر نرم با مواد میانی خوشطعم آن، هر سلیقهای را جذب میکند. این نان با استفاده از آرد، آب و نمک برای خمیر و ترکیبی از گوشت چرخکرده، پیاز، نمک و فلفل برای داخل تهیه میشود و در پایان با کره و رومال زرده تخممرغ و شیر، ظاهری طلایی و جذاب به خود میگیرد. این نانهای کوچک و یکدست گزینهای عالی برای وعده شام، دورهمیهای خانوادگی و حتی فریز کردن هستند.
مواد لازم برای خمیر نان رولتی گوشت:
1️⃣ آرد – ۵۰۰ تا ۵۵۰ گرم
2️⃣ نمک – ۱ قاشق چایخوری
3️⃣ آب – ۳۰۰ میلیلیتر
مواد لازم برای فیلینگ میانی:
1️⃣ گوشت چرخکرده – ۵۰۰ گرم
2️⃣ پیاز – ۱ عدد
3️⃣ نمک و فلفل – به مقدار لازم
سایر مواد لازم:
1️⃣ کره (کره حیوانی / کره معمولی) – ۲۳۰ گرم
2️⃣ 1 زرده تخممرغ (برای رومال)
3️⃣ ۱ قاشق چایخوری شیر (برای رومال)
دما و زمان پخت:
1️⃣ پخت در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد
2️⃣ مدت زمان: ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





